- 19 Mart 2014
- 28.127
- 29.590
- 2.598
Evet temizlemiş. Yapacak bir şey yok.Galatasarayla ilgili bütün paylaşımlarını kaldırdığı yazılmış.
Yerinin çöp kutusu olması uygun olur bu durumda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet temizlemiş. Yapacak bir şey yok.Galatasarayla ilgili bütün paylaşımlarını kaldırdığı yazılmış.
Yerinin çöp kutusu olması uygun olur bu durumda.
Garry fenere gittiğinde bile hiç bir zaman gs fotolarını kaldırmadı. Bu adam bu hareketi yaptıysa gelmemesi daha iyi olmuş.Galatasarayla ilgili bütün paylaşımlarını kaldırdığı yazılmış.
Yerinin çöp kutusu olması uygun olur bu
Valla oyle birsey olursa sasirmam bu saatten sonra. Gelen giden saksak geciyor bizimle. Hakeminden, anadolu topcusuna, racon kesiyor hepsi. Ben boyle bir sezon, boyle bir yonetim gormedim.Malum orman çocuğu vasat Anadolu takımının saat 19.05'te transferi açıklayacağına dair paylaşımlar var sosyal medyada. Azıcık onuru, gururu ve utanması varsa zaten bugünden sonra istifasını verir Burak denen şahıs.
Gedsoncum sana yanlış yaptılar biliyoruz 6 ay bekletip bir anda saçma sapan nedenlerle vazgeçtiler haklısın anladık hadi rakibimize gittin onuda anladık üzüldüğününde farkındayız ama neden eski fotoğrafları sildin ki saçma bir hareket
Bu saatten sonra Guendouzi gibi karşilanacak biri varsa o da Burak Elmas dır.4 hafta sonra Sami Yen'e gelecek bu hergeleyi Guendouzi gibi karşılama zamanı.
Siyasetin GS'ın üzerine saldığı TFF operasyoncularına Burak Elmas'ı bırak, rahmetli Selahattin Beyazıt bile bir şey yapamazdı şu zamanda.Bu saatten sonra Guendouzi gibi karşilanacak biri varsa o da Burak Elmas dır.