86. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu

Henüz izlemedim, ama benim demek istedigim adamlar inanilmaz bir kamuoyu olusturuyor bu tip filmlerde, pozitif ayrimcilik mi diyim bilemedim simdi. Kisacasi ödül vermeme gibi bir alternatifleri yok gibi.

Bilmiyorum haklılık payın vardır ama filim ciddiden çok iyi. Konu sadece ırkçılık ilede sınırlı değil ayrıca. Izlemeni tafsıye ede nilirim.

Bence en iyi filim ırkcılık teması olarak.

Bu leo bu zamana kadar nasıl oscar alamaz lan

Tapatalk

"Her" filmindense orijinal senaryo "All Is Lost" olmalıydı.Her filmi ilgi çekiyor ama okyanusta tek kalan bir adam kadar farklı olamazdı..(forumda Her filmini beğenen hayli fazla asarlar beni :) o da ayrı)

5 Temmuz 2014 kpss sorusunun cevabi:

En iyi yönetmen ödülü ise Yer Çekimi (Gravity) ile Alfonso Cuaron

Bh04jKeCMAApIkq.jpg

Gravity'i film değil. Cidden değil. Senaryo yok, karakter yok. bakın neler çekebiliyoruz şeklinde kısa bir gösteri gibi bir şey.

Zaten gravity senaryoya aday bile değildi, en iyi filmi de alması beklenmiyordu. Bence Sandra Bullock'un adaylığı da abartı olmuş. Teknik dallarda da başka hiç bi film mi haketmedi bilmiyorum ama o kadar ödül alması mantıklı oluyor, görsel efekt, ses falan derken.

En sevindiğim ödül de Her'ün senaryo ödülü oldu, senenin en iyi filmi olduğunu düşünüyorum.

[attachment=8316:BhxvKqFCIAAfDwz.jpg]

Ekli dosyalar

• BhxvKqFCIAAfDwz.webp
    BhxvKqFCIAAfDwz.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 200
[attachment=8317:752583.jpg]

Ekli dosyalar

• 752583.webp
    752583.webp
    19 KB · Görüntüleme: 90
Akademi'nin dengeleyici bir tavrı var. Çok basit bir örnek ilk iki LotR'a 2-3 ödül verip, son filme tüm ödülleri toptan vermişlerdi.

Leo'nun kariyeri, yaşlanınca büyük usta denecek seviyeye doğru bir ivme çiziyor. Büyük ihtimalle ileride daha çok veririz nasılsa diye düşünüyorlar.

2 senedir Hobbit filmlerine ödül çıkmadı galiba.

3. filmde patlama yapar belki :greedy_dollars:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TTMVFrx_FXo[/media]

Su olay hosuma gitti yalniz. Adaylar okunurken gecen hafta vefat eden dostunu onore etmis reis:smile:

Geri
Üst Alt