- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
Gravity'i film değil. Cidden değil. Senaryo yok, karakter yok. bakın neler çekebiliyoruz şeklinde kısa bir gösteri gibi bir şey.
ya abi alakasi yok gorsel solen dolu survival film agir. oyunculklarda iyiydi. o zaman cast away all is losf falanda film degil.
MM aidsli birini oynadi, leo'ysa pskopat uyusturucu bagimlisi bi CEO oynadi tabiki aidsli oynayana verecekler politik sebeblerden dolayi...
blood diamond ve gilbert grape'te yaptigi rol icin coktan almaliydi BNC daha napsin bu adam oscar icin
:sleeping-26:
ya tamamda politika varda sebep mi bu adam cok agir oynamis. farkki bir hefie burunmus ve film icinde karakter degisimlerini oyle hissettiriyoe ki o kadar uc olmasina karsin agir empati yapiyorsun. onceden hak etti diye bu sene hak etmedigini mi alicakti
. bende severim ama fanboyluga gerek yok.
Henüz izlemedim, ama benim demek istedigim adamlar inanilmaz bir kamuoyu olusturuyor bu tip filmlerde, pozitif ayrimcilik mi diyim bilemedim simdi. Kisacasi ödül vermeme gibi bir alternatifleri yok gibi.
ya tamam da zaten topu topu kac odul aldi. oyle olsa s.mcqueen e de verirlerdi. gayet qualitiyisi var. hasass konular oldugu icin one cikmasi normal algida da
amalive