86. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu

Gravity görsellik dışında bana da pek etkileyici gelmedi.

Sevemedim ya. Sinemada izlesen görsel olarak kesinlikle etkileyicidir ama senaryo, kurgu falan çok zayıf bana kalırsa. Bir kaza oluyor, kadın oradan oraya gidip kurtulmaya çalışıyor. Çok düz.

herald sinemada izliycen nerde izliycen baska

filme butun olarak bakmak gerekir bir experience olarak. ve daha once gormedigim kadar gercekci ve sade bir scifi filmiydi. gorsellikleri filmin actigi cigirlari soylemiyorum bile. filme derinlik katsin diye dunyada gecen 3 5 tane uyduruk flashback filmi bozardi. filim tempo olarak atmosferik olarak flawless olmus oyuzden 9 degil 10 veriyorum

diğer filmleri izlemedim ama eski filmleri düşününce 12 yıllık esaret oscar alıyosa oscar seviyesi çok düşmüştür bence, ha geçen yılki argo iyice dip yaptırmıştı o ayrı. iyi film ama birinci sınıf bir film değil, oldukça durağan ve nerdeyse 90 dakikada çekebilecekleri filmi uzata uzata 2 saatin üzerine çıkarmışlar. nerde hotel ruanda nerde 12 yıllık esaret.

Biraz gereksiz fazla uzatıldığına hem fikiriz ama ben beğendim baya.

Oscar için yeterlimiydi?! Diğer adaylara bakmak gerekir bunu değerlendire bilmek için belkide.

The wolf of wall street adaymıydı bilmiyorum şimdi ama aday olup kazanamadıysa bana göre büyük haksızlık olmuş.

Başkada 12 yıllık esaret ile kafa tutacak filim aklıma geliyor gecen seneden

12 yrs da argo da iyi flimler

Leo bir türlü kazanamadi ya. :sad::sad:

Wall street filmi simdik izleyeceğim.

izleyince anlarsin niye kazanamadigini

Biraz gereksiz fazla uzatıldığına hem fikiriz ama ben beğendim baya.

Oscar için yeterlimiydi?! Diğer adaylara bakmak gerekir bunu değerlendire bilmek için belkide.

The wolf of wall street adaymıydı bilmiyorum şimdi ama aday olup kazanamadıysa bana göre büyük haksızlık olmuş.

Başkada 12 yıllık esaret ile kafa tutacak filim aklıma geliyor gecen seneden

adayları bilmiyorum ama kaptan phillips ve 12 yıllık esareti izledim, her izlerken uyuya kaldım. onlara kıyasla tabi daha iyi film ama ben daha iyisini beklerdim.

mesela başroldaki adam 2 farklı kadınla konuştuğu sahneler vardı, 2 kez oldu, ben son derece yapmacık buldum hatta bu mu oscar aldı dedim kendime. bilmiyorum sanırım beklentim çok yüksekti. ama dediğim gibi hotel ruanda ile kıyaslıyorum da çok çok gerisinde.

Vérin lan adasim Léo ya oscari trabzonsporlu muamelesi yapmayin

Geri
Üst Alt