#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Topu oyuna sokuşu,sakinliği,yan top üstünlüğü diğer kalecilerimize göre çok çok iyi ama ekstra kurtarışlar yaptığı da söylenemez. Refleksleri iyi olabilir ama çok çaresiz kaldığı pozisyon oluyor bu da uzun vadede tepki çeker .

2 macta 5 gol yedi helal olsun!

Fizikten kaybediyor gibi; Karan'ın frikiğini jöle kafa yemezdi bence..

Kapattığı köşeden gol yedi,aykut rahat tutardı o topu.Frikik pozisyonunda da top çok köşeye girmemesine rağmen yinede yedi golü.Vasat altı bir kaleci.

Ya mustafa sarp başlığına gircektim, database error diyo, ben de bu başlığa geçiyim dedim.

Top tekniği iyi yalnız.(bu sözü bir yerden hatırlıyorum ama:o)

Fazla top gelmemesine rağmen kaleye gelen 2 topuda içeri aldı güven vermiyor . Es es in kalecisi Atilladan farkı yok

Yediği goller kötüydü özellikle ilk gol. Ufuk'tan bir gömlek üstün. O kadar.

Hic güvenemiyorum. Böyle devam ederse Ufuk yada Aykut oynasin daha iyi, bari bi yabanci hakkimiz daha olur... :o

Ben kaleciyi begenmedim. Hic guven vermiyor kalesinde. Saatli bomba gibi. Birazda Sabanvari gibi geldi bana.

Diğer kalecilerimizden iyi ama vasat. Sene sonu gider.

Firikikten yediği golü çıkarmalıydı. Ümit Karan 'ın hem açısı dardı hem şutu yumuşaktı. İlk golde hatası yok.

Olaganustu kaleci olmadigini biliyorduk zaten, biraz daha zamana ihtiyaci var. Uzun zamandir mac oynamadi, daha guclu olmasi lazim. Bundan cok daha iyisini beklemiyorum ama en azindan o yedigi frikik golune benzer sutlari kurtarabilir ilerleyen zamanlarda

Mayıs'da yollar ayrılır, tipik melez kaleci handikaplarına fazlasıyla sahip.

Sol bek kaleci ikileminde sol bek derim ben. Bugun hep Hakan'in oldugu yerden geldiler.

Geri
Üst Alt