#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

zapata co0k iyi bi kaleci olmayabilir. kimse bu adamı aykutla ufugun seviyesinde görmesin. bu adam en azından sampiyonlar ligi görmüş biri. topu cok iyi oyuna sokuyor. burda herhalde ayku ufuk hayranı cok insan var..

Kalede birisi var mı yok mu belli olmuyor

Tabiki 2,3 maçta değerlendiremeyiz..Fakat bu adam hakkında ilk yaptığım yorum fiziğinin yeresiz oluşudur..Ve bu konuda haklı olduğumu görmeye başladım...Üstelik boyu kısa olan kaleciler daha çok açığını refleksleriyle kapatırlar..Aksine zapatanın bir kaleciye göre kısa boylu olmasına rağmen reflekside öyle çok iyi değil..Bu boya göre daha çabuk olması gerekir..

Ümit Karanın attığı golüde fizik dezavantajından dolayı çıkaramadığını düşünüyorum..Bence bu çok vahim bir durum..

Kaleci dediğin kaleyi kaplayacak ...Bence kalecide boy çok önemlidir..Casillasında boy dezavantajı var diyebilirler fakat casillas nadir kısa boylu iyi kalecilerden ve diğer ekstra üst düzey özellikleriyle bun açığını kapatıyor..

İşin özeti kale gibi önemli bir mevkiye transfer yapılrken dikkat edilmeli,paraya kıyılmalı..Ben bu adamı direk Haginin önerdiğini falan düşünmüyorum..Bu iş bilmez yönetim önermiştir..Hagide mecbur Ufuk ve Aykuttan kötü değildir diyerek kabul etmiştir.

4 top gelse 3'ünü yiyen bir kaleci Zapata,neyini konuşuyoruz..

Biz ligde kalecisi ablukaya alınan bir takım değiliz ki,adamlar 2 kere şut atıyor 1'i gol oluyor puan veriyoruz..

Ciddi diyorum şu takımda en kebap iş kalecilik,ama adam gibi kaleci yok..

Sağlam kaleci çok çok az gol yer bu takımda..

4 top gelse 3'ünü yiyen bir kaleci Zapata,neyini konuşuyoruz..

Biz ligde kalecisi ablukaya alınan bir takım değiliz ki,adamlar 2 kere şut atıyor 1'i gol oluyor puan veriyoruz..

Ciddi diyorum şu takımda en kebap iş kalecilik,ama adam gibi kaleci yok..

Sağlam kaleci çok çok az gol yer bu takımda..

bu kadr neden sert konusuyosunki sinan.

hayatında kac defa gördün umit karanın 90a frikik taktıgını.ya da elyasa denilen kazmanın gelişine vole vurup topu kalenin içine gömdügünü.

ekstrem goller yedi.ölcü olamaz.bana kalede güven verdi acıkcası gerek yan toplardakı basarısı.gerek topu oyuna sokusu.

diger konuları zamanla göreceğiz

Hani deniz kenarinda kumda cocuklar top oynar biri kaleye gecer,digerleri topa vurur,top gol olur ama cocuk gene kuma dogru ucar ya,ahada zapata nin frikikden yedigi golü görünce aklima böyle bir manzara geldi :D Insallah 6 ay+1 yil opsiyonlu bir sözlesmesi vardirda,sene sonu cebimizden para cikmadan postalariz.

Zapata boşuna yabancı kontenjanı, sezon sonu derhal gönderilmeli, culio ve stancunun iyi cikmasiyla fazla tepki görmüyor bence

Yan toplarda basarili bana gore ayaginada hakim istedgi yere topu gonderebiliyor gerek soldan kanattan gelen topu saga aktarabiliyor oyun sikistiginda. Ayrica zaten kalemizde de sanctis ten sonra ekstreme golleri kurtaran bir kaleci gelmedi.Mondragonda bize geldiginde lig dusmus bir klupten gelmisti merak ediyorum ozamanlar boyle forumlar olsaydi mondragon icin ne derdik

Zapata uzun süredir oynamıyordu...O yüzden şuanda kendini gösteremiyor.İlk 2 maç için belki erken ama iyi bir izlenim vermedi...Ama ben her zaman kaleci için yabancı oyuncu hakkını kullanmaya gerek olmadığını düşünüyorum.(Bir Mondragon ya da Taffarel değilse kaleci).Zapata yerine bir defansif orta saha alınsa daha iyi olurdu.

Uyduruk bir kaleci...

Kaleye gelen topların 3/4ünü alıyor.

almayın diye yırttık kendımızı ama işte adnan sezgın farkı

Böyle bir kaleci için yabancı kontenjanı doldurmak mantıksız bence Aykut-Ufuk tercihtir.

ne aykut ufuğu allah aşkına,kaç maç daha gol olamayacak golleri yiyelim?en azından bu adam yenilecek golleri yiyor,50 metreden daha gol yemedi

Frikik golüyle ,C.Tosun'un uzun mesafeli şutunda hatalıydı bence.Bu performansı sürecekse kalıcı olmaz ,bir kaleci için uzun süre oynamamak çok büyük bir handikap.Hep beraber bekleyip göreceğiz zaten ,kulüpteki geleceği kendi elinde.

Frikik golüyle ,C.Tosun'un uzun mesafeli şutunda hatalıydı bence.Bu performansı sürecekse kalıcı olmaz ,bir kaleci için uzun süre oynamamak çok büyük bir handikap.Hep beraber bekleyip göreceğiz zaten ,kulüpteki geleceği kendi elinde.

ben zaten su anki performansı için cok iyi kalce demiyorum,yediği 2 golde hatalı olabilir ama en azından abuk subuk goller yemesin o yeter

ben zaten su anki performansı için cok iyi kalce demiyorum,yediği 2 golde hatalı olabilir ama en azından abuk subuk goller yemesin o yeter

Serbest vuruştan yediği gol tam komedi.Ayrıca kaleye her gelen top gol oldu.Kötü kaleci olduğunu anlamak için illaki 40 metreden gol yemesimi lazım?

Geri
Üst Alt