#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Adam boş geçmiyor.Kaleyi boş bıraksak bundan farkı olmazdı.Hiçmi izlemediniz be kardeşim bu kaleciyi. Ufuk la Aykut kötü kaleci .Ama bu rezalet bir kaleci tam anlamıyla.Artık o kadar alıştımki bazı şeylere eskisi kadar sinirlenemiyorum bile.

Steau'ya kıyağını yaptın hocam..

1 senedir top görmemiş adamı kalemize getirdin,adamların yabancı kontenjanını boşalttın..

Emirhan oynasın bunun yerine.

Emirhan oynasın bunun yerine.

Insanlar Leo'dan sonra Aykut ondan sonra Ufuk simdi de Emirhan diyorlar. Olmaz bu is bence. Zaten Aykut'un ve Ufuk'tan kaleyi devralamiyorsa bir kaleci vardir bir problem.

Parasi neyse verilsin yeteri de degil ust duzey bir kaleci alinsin. Yeter ya. Her kaleye gecen bir øncekinden beter. Ben kaleciden anlamam falan ama bir kaleci durusu var. Bøyle hareketlerinden falan anlasiliyor. Bu Zapata'da kaleci durusu falan yok. Saban gibi ayni. Umarim yanilirim fakat ust duzey kalecilerin pozisyonlarda durusu falan anlasiliyor nasil kaleci olduklari.

Bu hafta yediği maçta ilk defa hatalı bir gol yedi.

Bakalım 1 kaç haftaya kesin kararımı vereceğim...( Şuan sabır göstermek gerek )

zapata kamil abi manava karpuzcu arıyomuş teli verim bi görüşün...

Insanlar Leo'dan sonra Aykut ondan sonra Ufuk simdi de Emirhan diyorlar. Olmaz bu is bence. Zaten Aykut'un ve Ufuk'tan kaleyi devralamiyorsa bir kaleci vardir bir problem.

Parasi neyse verilsin yeteri de degil ust duzey bir kaleci alinsin. Yeter ya. Her kaleye gecen bir øncekinden beter. Ben kaleciden anlamam falan ama bir kaleci durusu var. Bøyle hareketlerinden falan anlasiliyor. Bu Zapata'da kaleci durusu falan yok. Saban gibi ayni. Umarim yanilirim fakat ust duzey kalecilerin pozisyonlarda durusu falan anlasiliyor nasil kaleci olduklari.

Emirhan'ı 18 yaşında olduğu ve Türk olduğu için söyledim. Hata yapacaksa bizden birisi yapsın tecrübe kazansın ve kontenjan harcamasın sene sonuna kadar.

Bence çok iyi bir kaleci. Yan toplarda süper adam. O yediği golde hatası vardı. Zaten kaleye gelen şutların gol olma oranı da yüzde 50'den fazla. Bunların hiçbiri yan top değil, ayık olun! Ben de bunun üzerine bir taktik düşündüm. Ne yapsak da bu takım gol yeme sorununa çözüm bulsa diye. Eğer TFF'ye kabul ettirebilirsek Ufuk'la başlayalım derim maça, ilk kornerde Zapata kaleye geçsin, en azından bir 20 dakika kadar gol yeme şansımız olmaz. Tabii Zapata kale direğinin dibinde durmalı, orta açılınca direk çıkmalı.

Yoksaaaa, çok iyi kaleci yeaaaaa.

Galatasaray kaleci konusunda kimseyi beğenmemiş sonunda evde kalmış kızlara benziyor. Bu kızın kaderi eninde sonunda bir öküz ile evlenmektir.

Bu adamın kaleci olduğuna emin misiniz? Yoksa Hagi yine farklı mevkide mi oynatıyor?

kaleye gelen her şutu almak zorundamısın be adamım bide kurtarış yapsan ?

Bedava kaleciden hayır mı gelir. Ne hallere düşmüşüz.

n5372086631556383224136.jpg

:(

Santicin Napoli performansı ahlatıyor bizi,yoksa bizdeki performansıda diğerlerinden pek farklı değildi

Ben aha bunu iyi tuttu dediği pozisyon hatırlamıyorum

Geri
Üst Alt