#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Adam her topu bizim gibi seyrediyor.Hayrettin bile buna göre Casillas kalır yanında.

Ankaragücü'nün attığı ikinci golde topu içeriye tokatlıyor resmen, böyle kaleci olmaz olsun. Rezil ettiniz lan Galatasaray'ı haketmiyorsunuz o formayı giymeyi !

Halbuki Dida'nin bu sezon bonservisi elindeydi...

Robinho'ya benzetiyorum biraz ve diyorum Robinho kaleye gecse daha iyi sicrar

yine gittik bi kova aldik geldik isin yoksa sezon sonu tazminatini öde gönder

Defansa falan koyalım belki daha iyi iş yapar.

Bu adama kızmak istiyorum ama kızamıyorum ya.Bu adama kızcağıma bunu alan adama kızarım daha mantıklı.

Hangi insan,hangi akıl ile bu adamı, bu kadar paraya aldı.Helal olsun hakketten.

Robinho Milanda istediği parayı alamıyor da bizde ek iş yapıyor gibime geliyor Zapatayı görünce. Zira; Çok benziyorlar bu biir, robinhoyu kaleye koysan aynı etkiyi yaratır bu da iki :Z9:

Herkesin bildigi ama soylemedigi seyi yazalim, bu adamcagiz cuma gunu isliklanacak. Gol yedigi an top ayagina geldi mi isliklanacak. Malesef futbol boyle izleniyor Turkiye'de.

Herkesin bildigi ama soylemedigi seyi yazalim, bu adamcagiz cuma gunu isliklanacak. Gol yedigi an top ayagina geldi mi isliklanacak. Malesef futbol boyle izleniyor Turkiye'de.

vede herifin zerre sucu yok ha

harbi diyorum zerre sucu yok

bir sene top oynamamis

belki iyi bir kaleci bile olabilir yani

bilemiyoruz, gerci degilsede sucu yok

fenrbahce macında bu adam kalede olursa fark yeriz adam duracağı yeri bile bilmiyor her gelen top gol olacak havası var beğenmedğmz aykut bundan kat kat üstün

steau bükresde bile 7-8 aydır pafa gönderilen adamı alırsan olacagı budur ,şimdi bu adamı göndersen sene sonu kendisine herhalde yine bir 2-3 milyon euro bayılmak gerekecek , yağma hasanın böregi yemeyene keriz diyorlar vesselam..

fenrbahce macında bu adam kalede olursa fark yeriz adam duracağı yeri bile bilmiyor her gelen top gol olacak havası var beğenmedğmz aykut bundan kat kat üstün

Tam tersi adam duracağı yeri biliyor ama kurtaramıyor. Yediği gollerin çoğunda top uzanabileceği yerlere geliyor.

Ozledik panteri..

leo-franco-zaragoza-atletico-madrid.jpg

yediği goller komedi.

suç bizim aylarca romanya liginde bile kadroya girme bize kurtarici olarak gel komedi ya valla komedi seni bu takıma getirene yuh diyorum yaazıklar olsun diyorum

Hiçbir maçı boş geçmiyor, her maçta hata yapıyor istikrarını takdir etmek gerek.

Adana Halinden teklif varmış ,üçe beşe bakmadan verilmeli .

Geri
Üst Alt