#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Notunu verdim.

Leo Franco'nun ilk maçını hatırlayalım.:o

Ufuk > Zapata

Tartışmasız hem de.

Böyle yabancı kaleci oynatacağına oynat Ufuk'u oynat Aykut'u daha iyi. Bu ne lan öyle.

Bugün kalede Ufuk olsaydı en az 6'lık olurduk. Zapata hazır olmamasına ragmen ilk macında rakibin 3 tane kornerini öldürdü.

Hic güvenim kalmadi. Ofsayttan yedigimiz golü bile cikaramadi cok kötüydü.

İlk 2 golde hatası yok, 3. golde de yine hatası yok. Yan toplarda çok iyi geldi bana. Bugün kaleci en son eleştirilecek konumda. Önce Hakan-Sarp-Aydın-Servet eleştirilmeli.

Ufuk'tan en ufak artısı yok.Hakem cesur olsa turuda kaybettirmişti.

Efsane olur efsane sezon sonu tazminatini cepine indirir ve gider.

Gollerde hatası yok. Ama ekstra bir kurtarış bekliyor taraftar. Onu yapabilir mi bilmiyorum.

ahahhha...kaleci diye getirdiklerine bak...kaleyi tutan her topu yedi ya da sektirdi...son pozisyon da penalti idi....baskan polat hakemlere tesekkür borcu var bu sefer...

gs nin en iyi kalecisi 8 yildir aykut...ama cok fazla nankörlük yapiliyor... NOKTA

yönetim istifa...

Yediği gollerde hatası yoktu, yani ne bekliyorsunuz iyi kaleci gol yemiyor mu hiç? Casillasında 5 yediği maç var.

İlk golde bariz hatası var, belki yine yiyebilirdi ama hatası var işte. İlk golün şu resimdekinden gram farkı yok.

zapatar.jpg

Fazla kandırmaya gerek yok kendimizi. Sadece ilk golü gördüm ve hatası vardı. O pozisyonda direk o kadar kapatılmaz, kapatırsan içeri doldurulan topta ters ayakta yakalanırsın.

klasik zenci kaleci. ilk geldiği günden beri sölüyorum

Yediği gollerde hatası yoktu, yani ne bekliyorsunuz iyi kaleci gol yemiyor mu hiç? Casillasında 5 yediği maç var.

+1905

Solunda Hakan Balta ortasında da Cana 'nın oynadığı bir defansta 3 gol az bile . Yan toplardaki etkinliğine hayran kalmamak elde değil .

Bugün kalede Ufuk olsaydı en az 6'lık olurduk. Zapata hazır olmamasına ragmen ilk macında rakibin 3 tane kornerini öldürdü.

Tek maçla hakkında yorum yapmak istemiyorum ama bence Ufuk'dan daha iyi. Katılıyorum sana. Uzun süredir oynamıyordu zaten. Elimizdeki en iyi kaleci izlenimi bıraktı bende. Yan toplarda iyi sayılır. Zaman vermemiz lazım biraz. Ama öncedende söylediğim gibi taraftarın gözünde hiç kredisi yok. En ufak bi hatada yuhlanır, sezon sonu gider. Sabredelim görelim bakalım.

Sertaç o fotoğraf hatası olduğunu göstermez. Her kalecinin öyle resmini yakarsın. Yapacağı bişeyi olmayınca bir köşeye atar kendini. Kurtarırsa ne ala. Ama o foto da bile hatası olduğunu düşünmüyorum. Yine de ekstra kurtarış yapmalı.

Son golü çıkarabilirdi belki ama sekerek gitti top. Karar veremedim onun için daha.

Beyler Zapata yanlış bir transferdir bunu söyledim hep.Ama bugün için eleştirilemez. 4 aydır resmi maça çıkmıyordu ve ufuk aykut gibilerinin leş durumu yüzünden hazır olmadan oynamak zorunda kaldı.

Sertaç o fotoğraf hatası olduğunu göstermez. Her kalecinin öyle resmini yakarsın. Yapacağı bişeyi olmayınca bir köşeye atar kendini. Kurtarırsa ne ala. Ama o foto da bile hatası olduğunu düşünmüyorum. Yine de ekstra kurtarış yapmalı.

Sen böyle bir kafa topunda ters köşeye atlayan ve şuursuzca atlayan bir kaleci gösteremezsin. İkinci bir durum da şu. İlk golünde kesinlikle hatası var. O direğe o kadar yapışırsa içeri atılan topta ters köşeye zıplar. Oysa direkten 2 adım içeride olsa top içeri gelene kadar pozisyonunu almış olur ve vurulan topta doğru köşeye atlar. Tutar tutmaz ayrı bir olay. Yakın mesafeden tutamadı dersin ama hatalı. İki tane korneri aldı diye övmeye gerek yok, Ufuk da alıyordu arada bir 2 tane.

Geri
Üst Alt