#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Romanyada yılın kalecisi seçilmiş bir adam, sabırlı olmak lazım yediği gollerde hatası yok.Ufuk gibi skandal goller yemedi en azından.Zaten şuanki kadroda en kötü kaleci Ufuktur, Aykut biraz cesaretli olsa çizgi kaleciliğini bıraksa Zapatadanda formayı alır ama olmuyor işte.

Sana Soruyorum Merih'cim ben bu adamı Altay,Manisaspor'da defalarca izlediğimde inanılmaz işler müthiş maçlar spikerlerin devamlı övdüğü müthiş bir kaleciyken Galatasaray'a geldikten sonra yediği 2-3 golden sonra psikolojik olarak çöktüğünü görmüyormusun ne oldu bu adamada bu hale geldi bu adamın kaleci antranörünün hiçmi suçu yok ayrıca renktaş bursa maçındaki yüzünü görmedinmi psikolojik olarak çöktüğünü göre göre forma veren hagi'ye laf neden yok 2-3 hafta forma verme kafa olarak biraz düzelsin haksızmıyım Volkan demirel kaç kere klübeye çekildi ne laflar söylediler ne hatalar yaptı ama hep arkasındaydılar bu kalecinin önünde daha 13-14 senesi var

Ben Zapata'yı beğenmediğimi ve karşı çıktığımı söyledim.Ama Ufuk'Ta zerre umut yok.Sen izlemişindir saygı duyarım ama Ufuk'un da bu mental gerilemede payı vardır. Geri gitti ve kaleci olduğunu unuttu.Zapata sadece 6 ay için yokluktan alınmış bir adam.4 aydır maç yapmadığı için sırıtıyor normal olarak.

sen görme ben birçok maçını izledimde konuşuyorum senin deyimine göre Volkan demirel'in yaptığı hataları görünce şuan 5.ligde bile oynamayacak durumda olması gerekiyordu kova diyorlardı devamlı volkan'la dalga geçenler oluyordu hakan 8 yiyor yapmayın 2 maçta asıp kesmek kolay

volkanin söyle hatalarina bakinca schalke faciyasi italya faciyasa her senede 1-2 hata

ama ufuka bakiyoruz hata yapmadigi mac yok

gecende burda hangi topic bilmiyorum ama arkadasin biri 7-8 video paylasti sade bu sezon yaptigi hatalar. daha fazlasi var ama bu kadari yeter demisti.

bak cenke mesela ibb macinda hata yapti ama adamda isik var. bir gs macini düsünün bu sene kac tane teke tek pozisyon kurtardi hatta ilk oynadigi villareal hazirlik macini bile tek basina aldi diyebilir

ufuk bunlardan kacini yapti

Romanyada yılın kalecisi seçilmiş bir adam, sabırlı olmak lazım yediği gollerde hatası yok.Ufuk gibi skandal goller yemedi en azından.Zaten şuanki kadroda en kötü kaleci Ufuktur, Aykut biraz cesaretli olsa çizgi kaleciliğini bıraksa Zapatadanda formayı alır ama olmuyor işte.

Ufuk sadece bizim takımımızda değil, Avrupa'nın da en kötü kalecisi bence.

adamın şanssızlığı, gelen her pozisyon girdi ama oyunu kurarken degajları falan iyi defansa biraz alışsın 1-2 maç sonra daha iyi olacağını düşünüyorum.

Volkan örneği de verip durmayın.Feneri şampiyonluktan eden kalecidir Burak'ın ortasını içeri alınıp.Türkiye standrtlarında sırıtmıyor, yoksa o da leş.

Volkan örneği de verip durmayın.Feneri şampiyonluktan eden kalecidir Burak'ın ortasını içeri alınıp.Türkiye standrtlarında sırıtmıyor, yoksa o da leş.

İyi de onu oraya taşıyan Volkan zaten.6-7 tane net kurtardığı maç var geçen sene :o

Senesonu bir yerden bir şekilde Türk kaleci getirilip 1 numara verilmeli.

Gaziantepspor'un yedek kalecisi Mahmut'a razıyım ben.Bu üçünden de iyi izlenim bırakmıştı bende.

Ufuk´tan kaliteli oldugu cok acik, yalniz yeterli oldugunu pek düsünmüyorum. Ilk golü yememesi gerekirdi. Bu hentbol durusunu Nezih mi ögretiyor bizim kalecilere anlamiyorum :)

Uploaded with ImageShack.us

Ike shorunmu

beşiktaşın efsane kalecilerindendir kendisi. En büyük özelliği gol yese bile neşelidir,tebessümü hiç eksik etmek yüzünden.

şimdi bizimde bir shorunmu kalitesinde kalecimiz var!

Tartistigimiz konuya bak,ufukmu,zapatami kaleye gecsin,yahu bu adamlarin ikiside birbirinden kötü,ha ufuk yada zapatayi kaleye koymussun,ha dörtlü defansin yanina bunlardan birini koyup,kaleyi bos birkmissin.Iki durumdada tehlikenin boyutu ayni derecede olur.Yani o dörtlüyü gecen her top gol olur,zaten oluyorda.

Aykut bizim takimda oynayacak kalibrede bir kaleci degildir ama ufuktanda,zapatadanda daha dengeli bir kalecidir.Aci ama gercek.

Türk liginde en saglam yerli kaleci volkandir,yabanci olarakda Hasagic i ve Karcemarskas i begenirim.Ya aslinda o kadar mac izliyorum,ama bizim kaleciler gibi sacma salak goller yiyen,hatalar yapan kaleciye daha denk gelmedim.

2 maçta 5 gol yedi ama hepsi yenecek gollerdi,belki 2 sini kurtarabilirdi,işte bize o ikisini kurtaracak kaleci lazıım.bencede en mantıklı secim aykut olur.

Dedigim gibi, Ben Zapataya ancak onun hatasi yüzünden gol yersek, daha dogrusu puan kaybedersek o zaman laf atarim.

Ama iste o zamana kadar kesinlikle kalenin 1 numarasidir benim icin kendisi.

Kimse farkinda degil ama hatirlatayim Bursa bizi yenmedi, bizi Ufuk Ceylan yendi. O macta Ufuk Ceylan kardesimizi durdurabilseydik arkadaslar, idda ediyorum en az 1 puanla dönerdik, hatta büyük ihtimalle 3 puanla da dönebilirdik.

Allah askina, Bursa top mu oynadi?

Hayir.

Bize 2 golü atan, bizi yenen kisi Ufuk idi.

Hala Ufuk Ceylan demeyin gözünüzü seveyim.

Ufuk olmasaydi bugün, ligde 32 puanla Besiktasla puan paylasan bir takimdan bahsediyor olacaktik.

Ne Ufuk'muş arkadaş, Roma'yı da Ufuk yaktı. Ufuk Ceylan'ın günah keçisi ilan edilmesine şiddetle karşıyım.

Ne Ufuk'muş arkadaş, Roma'yı da Ufuk yaktı. Ufuk Ceylan'ın günah keçisi ilan edilmesine şiddetle karşıyım.

Karsi ol yada olma, burasi önemli degil, önemli olan Ufugun cok ama cok önemli bir macta, Galatasarayin kalesine 2 gol atmasi, Galatasarayi 3 puandan etmesi, zaten krizde olan Galatasarayi daha da kötü duruma sokmasi.

Ufuk bitmistir artik, umarim Aykutla beraber seneye baska takima gider ve basaridan basariya kosar.

Ama Galatasarayda bunu yapamadigi vede yapamayacagi apacik ortada.

Trabzon - Antalya macinda 37 yasindaki ömer doksandan topu cikarabiliyorsa , sende Galatasaray gibi bir takimin kalesini koruyorsan bugünki Ü.Karan in o vurusunu cikaracksin arkadas.Kimi yazmis yok cok iyi yere gitmis,cikaralmasi imkansizmis,hatasi yokmus falan diye.Bir Jaja nin frikiginde Ömerin cikarttigi topa bakin,birde bizim elemanin yumurtladigi gole bakin,ki jaja ümitden cok daha hizli vurmustu ve o topda 90 a gidiyordu.

Kaleciliğini değerlendirmek için hala erken olduğunu düşünüyorum. Ama en azından üstüne gelen topları tutup, saçma bir şekilde boşa çıkmayacağına, çıkması gereken yerde kalede kalmayacağına eminim..

Geri
Üst Alt