#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Burak Kadesh astranotsa ben de astranotum

Hayri Cund

geldiğinden beri ben kaleciyim diyen bir kurtarışı olmadı.3 maçta 6 gol gelen gideni kaleye alıyor topu ileri vurmayı bilmiyor.çuval demiştim geldiğinde hala da lafımın arkasındayım.

geldiğinden beri ben kaleciyim diyen bir kurtarışı olmadı.3 maçta 6 gol gelen gideni kaleye alıyor topu ileri vurmayı bilmiyor.çuval demiştim geldiğinde hala da lafımın arkasındayım.

Helal adeta gelecegi gormussun, zaman makinem olsa Zapata'nin geldigi zamanda seni basbakan yapardim hhhhellall

Ender Akçay'a selam olsun. Kaleci değil dediğin Ufuk kurtarırdı bunu ki Ajax maçında kurtardı da.

40 metreden görüş mesafesinin az olduğu ve kaygan zeminde öyle bir golü yersiniz normaldir ama normal şartlarda 5 metreden Zapata'nın yediği golün bir açıklaması olamaz.

Hahaha Ufuğun yediği gol normalmiş :asd:

Tek bacağı topal adam kalecilik yapsa o kadar yavaş ve uzaktan gelen topu pozisyon alır ve tutar.

Zapatada yediği golde hatalı tabiki, ama Ufukla kıyaslanamaz.

Hayranım sana Zapata.

yemin ediyorum kalecilik vasfı yok adamda ya.Hayatımda gördüğüm en kova kaleci.

De Sanctis>Leo>Ufuk>Zapata

Malesef böyle bir duruma düstük. Zapata'yi gönderip ondan dahada kötüsünü buluruz.

robinsonzapata.jpg

De Sanctis>Leo>Ufuk>Zapata

Malesef böyle bir duruma düstük. Zapata'yi gönderip ondan dahada kötüsünü buluruz.

Lan valla De Sanctis'i arar hale geldik. Adam top gelmeden atliyordu falan ama arada 1-2 tane guzel top cikariyordu. Maclari izlemiyorum ama sanirim Zapata her geleni aliyor.

Bugün Zapata'nın yemiş olduğu gol tam bir skandal. Ufuk'tan daha iyi bir kaleci değil bence Zapata.

Elimizde 2 kova varken daha büyük 3. kovayı aldık 3 maçta 6 gol yedi. Buna verdiğin parayla Cenk'i alsan fena mı olurdu.

3 maçta 6 gol yedi,oynadığı maçlarda 1 tane bile gol kurtarmayı bırak,normal kurtarış yaptığını görmedim.

Bu kovayı kaleci diye koymuşlar kaleye.Bundan sonraki kalecimiz herhalde 101010102235654789742. sınıf biri olur.Çünkü bundan kötüsü Leo Kovankoydu.Başkada yok.

Lan valla De Sanctis'i arar hale geldik. Adam top gelmeden atliyordu falan ama arada 1-2 tane guzel top cikariyordu. Maclari izlemiyorum ama sanirim Zapata her geleni aliyor.

De Sanctis iyi kaleciydi aslinda. Biz hemen silip attik adami. Gecen sezon Italya'da yilin kalecisi secildiydi yanlis hatirlamiyorsam.

8804.gif

Geri
Üst Alt