#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Mendy'nin topuna dokunması iyi kaleci olduğunu göstermez.Hagi,Yekta'yı 2 maç kötü oynadı diye oynatmayan Hagi,Zapata'ya kredi tanımamalı.

Gaziantep maçında yediği gol zaten Ufuk ayarında bir kaleci olduğunu gösterdi. Refleksleri ve topu oyuna sokuşuyla en fazla bir gömlek üstüdür Ufuk'un.

top direğe doğru bir anda dönüş aldı müdale var gibi o pozisyonda, ilk defa gol yemeden maç tamamlaması güzel enazından ufuk ile aykut gibi abuk sabuk hatalardan gol yedirmiyo...

Alan daraltma yok, topu iyi kullanma yok, sezgileri kuvvetli değil, soğukkanlılık yok. Tek yaptığı defans oyuncularına sakin oyna diye el hareketi yapmak. Hakikaten müthiş kaleci. Dün gol yemek için elinden geleni yaptı ama işte Bucalılar atmadı sağolsunlar.

Bu kaleci hakkında karar sezon sonu zaten verilecek.Keşke Ufuk herşeyini verebilseydi. Çok sağlam bir duruşu yok Ufuğun, hiç güven vermiyor. Her an saçma sapan goller yiyecekmiş gibi duruyor. Üstüne gelmeyen her topta sıkıntısı var. 40 metreden gelen topa acayip reflekslerle , yanlış hareketlerle müdahale etmeye çalışıyor. Aykut herşeyiyle daha iyi şu an Ufuktan.

Emirhan Ergün oynasın Zapata'dan 3 gömlek üstün 1 kerede şans verin şu çocuğa ya bak fenerdeki Mert Günok'a adam milli takıma kadar yükseldi

bu gömlek hesabını neye göre yapıyorsun kardeş, bu arada senin siyah gömlek de güzelmiş

Refleks olarak pozisyon bilgisi olarak yan top olarak bütün özellikleri çok iyi durumda sezon başı kamptada kendini belli etti

zaten idmanlarda show yapıyor başka klübe giderse milli takıma kadar yükselir bu kadar söylüyorum

Emirhan A2 takımında yedek kalmaya başladı.

Bu Zapata denen adamdan ne köy olur ne kasaba.

Hele Sercan'ın direkten dönen topunda durduğu yer bir facia.

Yazık Galatasaray kalesi Simovic, Taffarel, Mondragon'dan sonra kimlere emanet.

Önümüzdeki sezon mutlaka iyi bir kaleci alınmalı.

Yan toplarda çıkması dışında bir artısını görmedim.

şimdi onurun grosicki cıkardıgı kafa topunu izledim...ne diyeyim yorumsuz

biz hala ufuk zapata falan ugrasalım.onura gol atmak meziyet haline gelmiş

Bugün kaleyi bulan her topu filelerden çıkararak,geçen hafta gol yememesinin tesadüf olduğunu gösterdi.Ayrıca listesine penaltı golünüde ekledi.

Transfer edilmeden önce Ufuk ve Aykut'tan pek bir fazlası olmadığını söylemiştim. Gerçekten beklediğimden de kötü çıktı. :(

Bülent Tulun'a birkez daha selamlarımı sunuyorum.

Bugün kaleyi tutan şutlardan birini kurtardı üçünü yedi, olur o kadar..

6 maçta 11 gol yemiş sanırım.

Kutlu olsun. Hoş gelmiş.

Geri
Üst Alt