#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

bende diyom ya sey dedi ya neden Onur Kivrak degil düsünmeden bodoslamadan Onuru diyor Trabzon da cok merakliydi 2.ci Milli Kaleci yi satmaya

sen hic düsünmüyonmu Onur bize gelmez

ve bana bi söyle Volkan Onur Cenk ten baska alacagimiz tüerk kaleci ee Sinan Bolatdan bas biri yok

neden bize gelmez?

sampıyon olamazsa trabzon kapıını 8 mılyonluk bı teklıfle calsak ne olur mesela

o kadar etmez muhabbetıne gırmenın alemı yok eder

istanbul faktörü.22 yasında bir adamın trabzonda yıllarını gecırecegıne ınanıyor musun

artı biz galatasarayız stad bitti mesela,trabzondan bır adam almak icin bize gelmez fikri nedir.trabzon kabul ettıgınde dkıka dusunmeden gelecegını bılıorum.tanıyorumda onur u.

o gelmez bu gelmez değil.galatasaray bjk ve fb hariç bu ligden istedigi oyuncuyu alır

olay paraya bakar.

bize gelmez mantgını bıraksanız artık

bende diyom ya sey dedi ya neden Onur Kivrak degil düsünmeden bodoslamadan Onuru diyor Trabzon da cok merakliydi 2.ci Milli Kaleci yi satmaya

Kaliteli yerli kaleci zor bulunuyor kimse satmaz bize Türkiye'de kalecisini. Yabancı ama bonservisi ile alınacak kaliteli bi yabancı olması lazım öncekiler gibi beleş değil gidip 6-7 milyon euro bonservis verip kaliteli yabancı almamız lazım kaleye tabi nerde o vizyon bizde

neden bize gelmez?

sampıyon olamazsa trabzon kapıını 8 mılyonluk bı teklıfle calsak ne olur mesela

o kadar etmez muhabbetıne gırmenın alemı yok eder

istanbul faktörü.22 yasında bir adamın trabzonda yıllarını gecırecegıne ınanıyor musun

artı biz galatasarayız stad bitti mesela,trabzondan bır adam almak icin bize gelmez fikri nedir.trabzon kabul ettıgınde dkıka dusunmeden gelecegını bılıorum.tanıyorumda onur u.

o gelmez bu gelmez değil.galatasaray bjk ve fb hariç bu ligden istedigi oyuncuyu alır

olay paraya bakar.

bize gelmez mantgını bıraksanız artık

Herşey para mı renktaş ? Satılmayacak futbolcularda var. Trabzonsporda yıllardır kaleci sıkıntısı çekiyordu onlarda sonunda adam gibi kaleci buldular niye satsınlar illa satmak zorundalarmı çok para verince ? Onuru anca serbest kalırsa alırız yada aklını bi şekilde çelip Trabzondan zorla kopartarak alırız anca böyle yani

Herşey para mı renktaş ? Satılmayacak futbolcularda var. Trabzonsporda yıllardır kaleci sıkıntısı çekiyordu onlarda sonunda adam gibi kaleci buldular niye satsınlar illa satmak zorundalarmı çok para verince ? Onuru anca serbest kalırsa alırız yada aklını bi şekilde çelip Trabzondan zorla kopartarak alırız anca böyle yani

gerekırse zorla kopartacaksın.

dalga gectıgımız fb naptı topuzu bjkden kazıya kazıya almadı mı mesela bas bas bagırırken bjklıyım die

kucuk dusune dusune bu hale geldik.o bize gelmez bunun alamayız ,bu kadar etmez.hep kbi nebze kıskandıgımız olaylara kılıf aradık bu sekilde.sonuc meydan da .dibi gördük

onuru galtasaray yonetımı vızyon sahıbıyse alır.ama deiğller

gidip bugun 10 mılyon euro verseler onura kızar mısın mesela.13 yıl falan kalecı almayız

her sene 2-3 bayılıoruz salak salak adamlara durum meydanda

sene bası bu hamle yapılsaydı kotu mu olurdu .

bunlar zor işler değil kararlı olacaksın vızyonun olacak

ama bizde yok

dalga gectıgımız fb naptı topuzu bjkden kazıya kazıya almadı mı mesela bas bas bagırırken bjklıyım die

kucuk dusune dusune bu hale geldik

gidip bugun 10 mılyon euro verseler onura kızar mısın mesela.13 yıl falan kalecı almayız

ama bizde yok

10 milyon euro verseler kızmam tabi Allahı var çocuğun hakediyo o kadar parayı. Ama daha forvet futbolcularına 10 vermezken kaleciye gidip 10 verirmi bu yönetim hiç inandırıcı değil işte :D Valla Trabzonda sezon sonu Selçuk , Egemen , Ceyhun 3 lüsü serbest kalıyo bunları alalım beleşe başka bişey istemem Trabzondan. Orta saha ile savunmaya kaliteli yerliler alırsak kaleye yabancıda olur

kucuk dusune dusune bu hale geldik.o bize gelmez bunun alamayız ,bu kadar etmez.hep kbi nebze kıskandıgımız olaylara kılıf aradık bu sekilde.sonuc meydan da .dibi gördük

ama bizde yok

Azcık akıllı olsa bizim yönetim 1 sene bayılır 50 - 60 milyon euro para canavar gibi kadro kurar 3 sene transfer yapmaz o kadroyu bozmadan oynatır hep. Hem kadro istikrarı sağlanır hemde başarı gelir . Zaten her sene kafadan 20 milyon euro harcıyoruz dandik adamları alıp bi okadarda ödeyip yolluyoruz . 1 sene 60 harca 3 sene transfer yapma aynı hesaba geliyor. Hersene 10 futbolcu al 10 futbolcu yolla takımın ahengi bozuluyor taraftar da istemiyor bu kadar transferi kadronun bu kadar değişmesini zırt pırt ben bıktım mesela her sene 10 larca futbolcunun alınıp yollanmasından Ama 1 kere kıycaksın paraya adam gibi kadro kurcaksın sonra bi kaç yıl transfer yapmayacaksın. Ama nerde bizim yönetimde öyle vizyon ?

10 milyon euro verseler kızmam tabi Allahı var çocuğun hakediyo o kadar parayı. Ama daha forvet futbolcularına 10 vermezken kaleciye gidip 10 verirmi bu yönetim hiç inandırıcı değil işte :D Valla Trabzonda sezon sonu Selçuk , Egemen , Ceyhun 3 lüsü serbest kalıyo bunları alalım beleşe başka bişey istemem Trabzondan. Orta saha ile savunmaya kaliteli yerliler alırsak kaleye yabancıda olur

konu zten 10 mılyon değil.mondragondan sonraki kaleci faciaları ve yıllık odenen paralar meydanda.

kararlı olacaksın zorla kapatacıksın dogukan

kucuk dusunen yonetim bizede oyle bi empoze etmişki bunu .trabzondan adam almak ıcın o bize glmez,bursadan adam almak için bu bıze gelmez

bıze revızyon sart,ıhtılal sart.ihtilal zorla yapılır.eger bu ıhtılal yazın yapılmazsa bu takım daha cok dipler gorur.

sonra da işte mesela zapataya falan byle fit oluruz

Seni alanı Allah bildiği gibi yapsın..

Ulan bir gün bir tane top çıkar ya!

Hagi Zapata'ya sahip cıkar Misimovic'i hain ilan eder

Ufuk,Aykut,Zapata hepsi lesh kaleciler

Bu yönetim ve Haginin vizyonunu temsil ediyor...

Bedava kaleci işte..

Yönetim sezon sonu gönderir kesin,1 milyon €daha zarar ettik of ulan of ya!

Keita'yı 1 milyon € karla sattığımızı düşünürsek biz hakkaten gerizekalıyız..

Profesyonel kalecisin ulan bi top bulamadın mı fotoğraf çektiricek de karpuzla çekildin demiştim ilk gördüğümde. Şimdi anlıyorum topla eli temas etmiyomuş pek.

robinson+zapata+montano

Chris Kameni yerine gittik bu adamı aldık... bedava diye...

Hangi akıl ve mantıkla, uzun süre oynamamış bir kaleciyi 1.kaleci diye alınır, çok zor, hem de ufuk ve aykut eşdeğer bir kaleci, o değil de Fenerbahçe maçından çok korkuyorum, elimizde Leo Franco örneği var.

Zapata,Ufuk,Aykut.

Halı sahada oynasalar küfür yerler.

Efsaneler ölmez şekil değiştirir(Hayrettin)

neden onur değilde sinan bolat?onurdan tek artısını söyleyin

valla standart liegi sampiyon yaptı penaltıyı tuttu. tutmasa sampiyonluk gidiyodu. avrupa macında son dakka ileri cıktı golunu attı tur atladılar. niye onura göre kıyaslıyoruzki.:) onur bize gelmez onu unut. en iyi kaleci bizim icin sinan bolat.

Geri
Üst Alt