#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Vallahi kimseyi incitmek istemem ama böyle vasataltı vasat bir oyuncu için 83 sayfalık bir başlık olması bile bu takımın utancıdır! Bize bunu yaşatan herkese allah selamet versin!

Buradaki herhagi birisine versinler 5 milyon bütçe eğer getireceği kaleci bu adam kadar vasat olursa samimiyetimle söylüyorum asarım kendimi!

dokunmayin Zapatamima :D

İlk golde top orta açılırken sola atlamaya kalktı top sağa gitti.

Valla halı saha maçı geyiği yapmak istemem ama daha iyileri var. Aykut ve Ufuk zaten kaleciden saymıyorum.Seneye bu takımın yapacağı ilk transfer kaleci olmalı.

üstüne gelemyen her top gol.uçarak kuratardığı 1 tane pozisyon buca maçında vr okadar..20 gol yedi maşallah

Nasıl kaleci olduğu Alex in frikiğinde belli oldu.

Neyi tartışıyoruz ki, bu adamı hale karpuz taşısın diye bile almazlar!

Helal lan Zapata Fener'in 5 şutu var kaleyi bulan 2'si gol..

Helal olsun..

Adam miyopmuş. Gözlükle oynasa belki düzelir...

derbide fena maç çıkarmadı ama genel olarak performansı facia , yeni sezonda kalması mümkün değil.

derbide fena maç çıkarmadı ama genel olarak performansı facia , yeni sezonda kalması mümkün değil.

Kaleye top gelmediki iyi maç çıkarsın kardeş :) 3 kere geldiler 2 si gol bide santosun soldan gelip özere çevirdiği topu sayarsak 4

Genelleme yaparsak çoğunluk Zapata'nın hiç/az hatası olduğu kanaatinde. Bence bu koca bir saçmalık! Defansta problemler oluyor evet kabul, 5 pozisyondan 1i defans hatası oluyorsa fakat bu kaleci 3-4-5 gol yiyorsa ben defanstan çok hatayı onda bulurum ki zapata'nın şimdiye kadar 1 kurtarışını gördüm oda fb maçındaydı(derbi maçlarının oyuncusu olduğu için sanıyorum oda) her gelen top gol oluyor yazıktır! Kaleci sıfatını yakıştıramıyorum bile kendisine evet çok relax topu diğerlerinden daha iyi oyuna sokuyorda olabilir AMA bir Ufuk etmez. Ufuğu beğenmeyip sabretmediğimiz için bu adama mahkumuz malesef.

Genelleme yaparsak çoğunluk Zapata'nın hiç/az hatası olduğu kanaatinde. Bence bu koca bir saçmalık! Defansta problemler oluyor evet kabul, 5 pozisyondan 1i defans hatası oluyorsa fakat bu kaleci 3-4-5 gol yiyorsa ben defanstan çok hatayı onda bulurum ki zapata'nın şimdiye kadar 1 kurtarışını gördüm oda fb maçındaydı(derbi maçlarının oyuncusu olduğu için sanıyorum oda) her gelen top gol oluyor yazıktır! Kaleci sıfatını yakıştıramıyorum bile kendisine evet çok relax topu diğerlerinden daha iyi oyuna sokuyorda olabilir AMA bir Ufuk etmez. Ufuğu beğenmeyip sabretmediğimiz için bu adama mahkumuz malesef.

Ufuk´a sabretsek ne olacak?Boşa zaman kaybı olduğunu anlamanız için ne yapacaktı Ufuk daha merak ediyorum.

Kaleci degil futbolcu olmaliymis, top teknigi çok iyi, geriden çok iyi oyun kuruyor, futbolcu olan Servet'in attigi 10 pastan 9'u rakibe giderken, Zapata'nin attigi her pas bizim futbolcularin önüne düsüyor.. Ben bunu taaa geldigi ilk maçlardan beri görüyorum fakat spor yazarlari daha yeni yeni kesfediyor Zapata'nin bu özelligini :)

Kaleci degil futbolcu olmaliymis, top teknigi çok iyi, geriden çok iyi oyun kuruyor, futbolcu olan Servet'in attigi 10 pastan 9'u rakibe giderken, Zapata'nin attigi her pas bizim futbolcularin önüne düsüyor.. Ben bunu taaa geldigi ilk maçlardan beri görüyorum fakat spor yazarlari daha yeni yeni kesfediyor Zapata'nin bu özelligini :)

Maç izlemeden ezberden konusmak diye buna derler.

Geri
Üst Alt