#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

Maç izlemeden ezberden konusmak diye buna derler.

Valla izlemiyorum, seyrediyorum :).. Servet'i savunacagim diye saçmalamaya da gerek yok.. Yanindaki adama attigi paslardan bahsetmiyorum ben, gönderdigi uzun toplarin geneli ya rakibe, ya disari, ya da futbolcularimizin çok uzagina gidiyor.. Bunu ben görüyorum, Hasan görüyor, Okan görüyor, sen görmüyorsan sorun sende kardes..

Futbol yetenekli futbolcularla oynanir, yetenek yoksa bir futbolcuda zaten iyi bir futbolcu degildir... Yetenek bir özelliktir, özelligi olmayan futbolcununda Galatasaray'da isi yoktur...

Maç kurtaracak kaleci istiyoruz. Sürekli ödümüz biryerlerde olsun istemiyoruz artık.

İşte Taffarel'in o akıllardan çıkmayan nefis kurtarışı.

[video=youtube;IrqkWnYEpBQ]https://www.youtube.com/watch?v=IrqkWnYEpBQ[/video]

adamın kaleciğini bilmemde. aykut ve ufuktan sonra kaleciye her atılan geri pasda sanki rakip penaltı atacak gibi heyacanlanırdım. bu adam çok sakin ve geri atılan topları iyi kaleye sokuyor.

Topu oyuna çok iyi sokuyor ve pozisyonlarda çok soğuk kanlı fakat refleks ya da kalecilikde kötü

İsterse top cambazı olsun.Kalması için en ufak bir umut vermedi.Daha Özer'in topu dışında kurtarışı yok.

Hagi'yle beraber formaya elveda demeye hazır mısın Zapata?

Adama bosuna kiziyoruz aslinda bi kere adam kim ki ondan iyi bir performans bekliyoruz bize gelmeden 1 sene futbol oynamamis ne bekliyorduk yani zapatadan.

Ben merak ediyorum zamaninda biz mondragon ve taffarel'i nasil almisiz paraya kiyip hayret, yanlis da hatirlamiyorsam taffarel birde dunya kupasi oynarken gelmisti galiba yari final yada ceyrek final maclarinda anlasilmisti adamla

Hagi ile beraber onunda sonu geldi.Bülent Ünder selam bile vermez :D

Gördermek isterken bu adama da tazminat vermek zorundayiz. :o

Maç kurtaracak kaleci istiyoruz. Sürekli ödümüz biryerlerde olsun istemiyoruz artık.

İşte Taffarel'in o akıllardan çıkmayan nefis kurtarışı.

[video=youtube;IrqkWnYEpBQ]https://www.youtube.com/watch?v=IrqkWnYEpBQ[/video]

off offff :D

once derin bir sessizlik sonra yeaahh sesleri yükselmeye başlıyor en sonda auhhhhh :D mükemmel

Şu Manisadaki İlker Avcıbay iyi kaleci. Ufuk onun yedeğiydi zaten. Sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş. Almak lazım. 33 yaşında ama olsun. Yedek bekler as olur. En azından Aykut'a falan kalmayız.

Adını duydugumda bile tüylerim diken diken oluyor

8 hafta say.

Adama güzel kıyak yaptık idman ve maç eksiğini giderdik cebine para koyduk bide sözleşmeyi fes ederken tazminatını öderiz emekli ikramiyesi olarak ohh mis..

Adam Hagi sayesinde kariyerindeki zirve takıma gitti ve yarım sezon oynadı diyelim..

Gidiciymiş.

İlk yolcu belli oldu!

27 Mart 2011 Pazar * 09:48

Ara transfer döneminde Hagi'nin isteği ile transfer edilen 33 yaşındaki Kolombiyalı file bekçisi Zapata'nın bileti kesildi.

zapata011d.jpg

Hagi'ye güvenip getirende kabahat.

Geri
Üst Alt