#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

iyi oynadi

belkide iyi bir kaleci sadece 1 sene dogru duzgun mac oynamadigi icin bocaladi

vay be adam iyi oynadiginda kimse agzini acmiyor korkudan

kotu oynayinca burasi senlik

yazik

Trabzon maçında hayret edilecek kadar güvenli ve becerikliydi. 90 dakika yediği gol pozisyonu da dahil hata yapmadı. Ufuk'a verilen şansı bence Zapata da hak ediyor. Şu haliyle bile Ufuktan daha güven veriyor bana kalırsa. 2011-2012 kadromuzda as kaleci olarak Ufuk düşünülmüyorsa (Umarım düşünülmüyordur!) kalan tüm maçlarda Zapata'yı kalede görmeyi tercih ederim.

Trabzon maçında hayret edilecek kadar güvenli ve becerikliydi. 90 dakika yediği gol pozisyonu da dahil hata yapmadı. Ufuk'a verilen şansı bence Zapata da hak ediyor. Şu haliyle bile Ufuktan daha güven veriyor bana kalırsa. 2011-2012 kadromuzda as kaleci olarak Ufuk düşünülmüyorsa (Umarım düşünülmüyordur!) kalan tüm maçlarda Zapata'yı kalede görmeyi tercih ederim.

sonunda biri cikti:)

eyvallah reis

vay be adam iyi oynadiginda kimse agzini acmiyor korkudan

kotu oynayinca burasi senlik

yazik

Serdar baba, elini vicdanına kou ve cevap ver lütfen! Yaaa bu adam Galatasaray'ın kalecisi olabilecek çapta bir adam mı?

Ya bu adam süper oynasa ne olur, bunu gelecek yılın kalecisi olarak düşünür müsün sen?

Serdar baba, elini vicdanına kou ve cevap ver lütfen! Yaaa bu adam Galatasaray'ın kalecisi olabilecek çapta bir adam mı?

Ya bu adam süper oynasa ne olur, bunu gelecek yılın kalecisi olarak düşünür müsün sen?

Süper oynasın, 5 sene bile kalemzide tutarız.

capini nerden gordunuz 3 macta?

adam iyi oynasin isterse karpuzcu olsun hic komaz

yabanci kaleci istemiyoruz diyin ok ama belliki bu adam ufuktanda aykuttanda fersah fersah ustun bir kaleci

ama diyinki ts nin yedek kalecisi bunlardan iyi ona sabir gosterelim alip

ona hayir demem

ama adam dun cok iyi oynadigi halde surada bir mesaj yazilmamis

bana koyan bu

yabanci kaleci istemiyoruz diyin ok ama belliki bu adam ufuktanda aykuttanda fersah fersah ustun bir kaleci

ona hayir demem

bana koyan bu

1 maç iyi oynadı diye hemen kaleyi emanet edemeyiz.Hayatı düşük kalite takımlarda geçmiş,milli takımına seçilemeyen yabancı kalecinin bizde işi olmaz

Kalan maçlardaki performansına bakmak lazım. Yani zaten birçok transfer yapmamız gerekiyor hem çok fazla para harcanacak hem de iyi kaleci öyle kolay bulunamıyor. Bize gelmek isteyen 1. sınıfı bırak 2.sınıf kaleci bile zor bulunur şu halimizde. Bence 1 sene daha Zapata koruyabilir kaleyi.

Kalan maçlardaki performansına bakmak lazım. Yani zaten birçok transfer yapmamız gerekiyor hem çok fazla para harcanacak hem de iyi kaleci öyle kolay bulunamıyor. Bize gelmek isteyen 1. sınıfı bırak 2.sınıf kaleci bile zor bulunur şu halimizde. Bence 1 sene daha Zapata koruyabilir kaleyi.

Ochoa boşta.Kaleci için para harcamaya gerek yok.Yada glasgow millerı çok ucuza bıraktı sözleşmesi biteceği için.Aynı şeyi mcgrregor için biz yapabiliriz

ona hayir demem

bana koyan bu

Eyvallah!

Ben bu arkadaşın bize gelmeden önce Bükreş'te oynadığı 7 tane maçını 90 dakika olmak üzere seyretmiştim. Kendimi övmek gibi olmasın ama futbolcunun iyisini ayağına gelecek 5 topta anlarım, ama kaleci işinden pek anlamam açıkçası.

Yalnız gözle görünen şeyleri de görebilirim. Alınırken ki fikrim de aynıydı şimdi de aynı fikrim bu adam Aykut'tan biraz üstün vasat bir kaleci bizim takımın kalecisi olacak çapta değil, süper oynamasının da belirli bir sınırı var bu arkadaşın kısacası.

Ufuk konusunda ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımı söylemek isterim bilmiyorum özel yaşantısındaki çarpıklıktan mı? -ki bize gelmeden önce Oyuncunun kolej okuduğu iyi bir eğitim aldığı ve İstanbul standartlarına uyum sorunu olmayacağı yazılıyordu- bilmiyorum kötü kaleci antremanından mı? Bilmiyorum güven bunalımına girdiğinden mi nedir? kesinlikle çok kötü maçlar oynuyor! Yoksa fiziğiyle de özellikleriyle de şu performansının çok daha üzerinde oynaması gerek diye düşünüyorum.

1 maç iyi oynadı diye hemen kaleyi emanet edemeyiz.Hayatı düşük kalite takımlarda geçmiş,milli takımına seçilemeyen yabancı kalecinin bizde işi olmaz

iki mac kotu oynadi diye kovarim ama 1 mac iyi oynadi diye tutmam

:)

mantiga bak cay demle

tutalim bile demedim adami

alt tarafi adam iyi oynadiginda bile iyi oynadi demeye utaniyorsunuz dedim

cok alinan olmus pardon soz meclisten disari

iki mac kotu oynadi diye kovarim ama 1 mac iyi oynadi diye tutmam

:)

mantiga bak cay demle

Mantık yanlış doğru söylüyorsun ama; Bu adamın kalecilik meziyetleri belirli kapasitesi sınırlı. Şimdi diyeeksin ki nerden biliyorsun ona da eyvallah haklısın zaten yukarıda da yazdım kalici işinden pek anlamam doğruya doğru, ama bir kıyaslama yapıyorum bu adamın kapasitesinin sınırlı olduğunu düşünüyorum.

Şöyle ki; biz Mondragon'u gönderdiğimizde bu adamın şimdiki yaşından daha büyüktü sanırım adam o tarihten sonra bırak bir yıl maç oynamamayı Alman Birinci Liginde bir takımın birinci kaleciliğini yaptı onu da geçtim hala istese talep ettiği paralarda kısıtlama yapsa bir sürü takımda oynayabilecek durumda, bu adam madem kapasitesi olan bir kaleciydi daha 30 lu yaşlarında kaleci için yaşlı sayılmayacak bir yaşta neden transfer gerçekleştiremedi bir sene bekledi? Bu en büyük göstergedir benim açımdan yoksa elbette süper oynayacaksa kale onun olmalıdır!

tutalim bile demedim adami

alt tarafi adam iyi oynadiginda bile iyi oynadi demeye utaniyorsunuz dedim

cok alinan olmus pardon soz meclisten disari

Allahı var dün gerçekten iyiydi, geldiği günden beri ilk defa kalede güvenle durduğunu gördüm.

Buraya bir şey yazmama nedenim ise kaçak güreşmek değil, kötü oynadığında da buraya bir şey yazmıyorum ben bu oyuncu ile ilgili olarak.

Mantık yanlış doğru söylüyorsun ama; Bu adamın kalecilik meziyetleri belirli kapasitesi sınırlı. Şimdi diyeeksin ki nerden biliyorsun ona da eyvallah haklısın zaten yukarıda da yazdım kalici işinden pek anlamam doğruya doğru, ama bir kıyaslama yapıyorum bu adamın kapasitesinin sınırlı olduğunu düşünüyorum.

Şöyle ki; biz Mondragon'u gönderdiğimizde bu adamın şimdiki yaşından daha büyüktü sanırım adam o tarihten sonra bırak bir yıl maç oynamamayı Alman Birinci Liginde bir takımın birinci kaleciliğini yaptı onu da geçtim hala istese talep ettiği paralarda kısıtlama yapsa bir sürü takımda oynayabilecek durumda, bu adam madem kapasitesi olan bir kaleciydi daha 30 lu yaşlarında kaleci için yaşlı sayılmayacak bir yaşta neden transfer gerçekleştiremedi bir sene bekledi? Bu en büyük göstergedir benim açımdan yoksa elbette süper oynayacaksa kale onun olmalıdır!

bilemiyorum

ben kalede turk isterim ama kaleci olsun karpuzcu olmasin bizdekiler gibi

ayrica nezihi denen bir olay da soz konusu

adam bir asirdir orada

bir tane kaleci bul birsey yap gelistir

korkuluk gibi adam

Büyük ustanın sözünü dinleyelim.

[video=youtube;r19o0bBdUV4]https://www.youtube.com/watch?v=r19o0bBdUV4[/video]

bilemiyorum

ben kalede turk isterim ama kaleci olsun karpuzcu olmasin bizdekiler gibi

ayrica nezihi denen bir olay da soz konusu

adam bir asirdir orada

bir tane kaleci bul birsey yap gelistir

korkuluk gibi adam

Güldürdün beni vallahi! :)

Ama şöyle bir şey var ben bu Nezihi hocanın gençlik yıllarını da bilirim. Belki de Galatasaray tarihinin en zayıf kalecilerinden bir tanesi olan Hayrettin'i kesip kaleye geçememiş bir kaleciydi yıllarca. Kısaca kendisine bir faydası olmayan adamın birini bulup yetiştirmesini beklemek hayal kurmaktan öteye gitmez gibime geliyor.

Geri
Üst Alt