#87 Robinson Zapata

Cevap: #87 Robinson Zapata

bence yarım sezonluk performansı gayet iyiydi.

seneye yeni bir riske girmeye gerek yok. bizde 1sene daha oynar zapata

Bülent Tulun ısrarla önermişti. Hani Ünal Aysal gelince sportif direktör yapacağı kişi.

sportif direktör falan değil aysal'ın teknik danışmanı transer bülent tuluna falan kalmaz hatta yönetimden kimseye kalmaz futbolu profesyoneller yönetecek sen rahat ol

iste-galatasaray-dan-ayrilan-ilk-isim-1370622.Jpeg

Fatih Terim’in istemediği Kolombiyalı file bekçisiyle 100 bin Euro karşılığında yollar ayrıld

BÜYÜK umutlarla geldiği Galatasaray’daki macerası 123 günde sonlanan Zapata’nın sözleşmesi fesh edildi. 21 Ocak’ta sarı kırmızılılara imza atan Kolombiyalı file bekçisini takımda görmek istemediğini belirten Fatih Terim’in raporu doğrultusunda yönetim, Zapata ile yollarını ayırdı. 100 bin Euro’luk tazminat karşılığında tecrübeli kaleciye teşekkür edildi. 2012’ye kadar sözleşmesi olan ve yeni seçon için 500 bin Euro alması gereken Zapata, anlaşma sonrası bavullarını topladı. Zapata, “Galatasaray’a ayak uyduramadım. Performansım kötüydü” dedi.

:D :D :D

elinden geleni yaptı ancak kalitesi yeterli değildi

daha gelmeden bunu söylemiştik ama...

Hagi büyük hata yaptı bizi bu adamlarla uğraştırarak

hagi'nin galatasaray'a attığı en büyük kazık

Ulkesi olan Kolombiyada Matecaña takimina imzaladi.

bu ney abi ya pörtletmeyin şu konuyu bi karşıma çıkınca kısa sürekli kalp krizi yaşıyorummm

Mübarek adam ülkesinin lig sonuncusuna transfer olmuş.Yıllık 500.00 € alacakmış.

Zzaappiii'yi hortlatmışız beyler. Hala saydırıyorum yönetime zapi gibi bir karizmanın yerine muslera nasıl alınır diye.

ilk sayfadaki mesajlari okudum hals gülüyorum xd

Muslera'nın her kurtarışında yeniden küfür ediyorum buna.

Geri
Üst Alt