#88 Kazımcan Karataş | Başakşehir FK'da Kiralık

Antep'e gidip kendini geliştirecek ve yerli Cafu olarak dönecektir.

Kalacak gibi gözüküyor.
1757662716910.webp

Geçen sezon Orenburg'da bile ancak 22 maça çıkıp onlarda da 71+ dk süre almış ortalama.

Eren ve Jakops'un arkasında futbol hayatının bitmesini mi bekleyecek görelim. En kötü bir alt lige gidip forma giyebileceği bir takım bulması kendisi için de doğru olur.

Ekli dosyayı görüntüle 302773

Geçen sezon Orenburg'da bile ancak 22 maça çıkıp onlarda da 71+ dk süre almış ortalama.

Eren ve Jakops'un arkasında futbol hayatının bitmesini mi bekleyecek görelim. En kötü bir alt lige gidip forma giyebileceği bir takım bulması kendisi için de doğru olur.
Trabzonspor ve Gaziantep ilgilenmiş, Amed de teklif yapmış ama hiçbiri olmadı. Zaten Amed yerine Kaldırım'ı aldı. Masada teklif yok gibi gözüküyor. Jakobs sakatlanırsa Türkiye Kupası maçları için yedeğimiz olur. Muhtemelen maaşı da çok cüzidir, bizim açımızdan sakınca görmüyorum.

Trabzonspor ve Gaziantep ilgilenmiş, Amed de teklif yapmış ama hiçbiri olmadı. Zaten Amed yerine Kaldırım'ı aldı. Masada teklif yok gibi gözüküyor. Jakobs sakatlanırsa Türkiye Kupası maçları için yedeğimiz olur. Muhtemelen maaşı da çok cüzidir, bizim açımızdan sakınca görmüyorum.
Olabilir. Boş zamanlarında da sol stoper kursuna gitsin belki lazım olur.

Sol bek değil de orta saha yada açık olarak kendini şekillendirsin hayatının geri kalanında krallar gibi bir kulüpte oynar. İsmailden farkının olmadığını düşünüyorum o oy ayıp bir knowhow sahibi oldu bu dünyadaki en sıkıntılı mevki olan sol bek olacağım diye kendini yaktı.
Futbolcular mallıklarının bedelini ödüyorlar.

Forvet bile olacağım dese 25 yaşlarında krallığını ilan ederdi.

3 ay önce gönderilmesi gereken oyuncu takimda kalacak gibi duruyor da bu adami isteyen hic süper lig takimi olmadi mi acaba?

Kardeşim tribünde 90 dakika susmuyorsun, top rakipteyken ıslık, top bizdeyken tezahürata eşlik ediyorsun, anlaştık.

Geri
Üst Alt