#88 Kazımcan Karataş

Hem uyuyan takımı ve tribünleri uyandırdı hem asistini yaptı hem de rakibi eksik bırakan hamleleri
Kazımcan aslında kötü bir oyuncu değil ama bize geldikten sonra gereken sıçramayı bir türlü yapamadı
Süreklilik konusunda sıkıntılı biri ama uzun süre oynamamasına ve takımdaki kaosa rağmen iyi iş çıkardı
Bu performansın devamı gelir diye umut ediyorum

Iate rakibin zurna oldugu bir dolu macta bu tip topculara guvenmemiz lazimdi ama hocamiz dar kadro diye diye kadroyu bitirtti.
Transfer bütçemizin nerdeyse tamamını ilk 11 oyuncusuna harcadıkça, yedeklerin ucuz etin yahnisi tadında olması kaçınılmaz.Hala 50-60 a Lokman kovalıyoruz.

Kanat kısıtlılığını düşününce çok net sol öndede kullanılabilir sadece sol bek olarak bakmamak lazım hatta Altay dönemi direk hücumcu oynuyordu.

Aylardır tek maç oynamadı. Ama mental olarak güçlü oyuncu. Tebrikler.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ara da bi iş yapıyor. Azimli karakterli çocuk. Yetenek minvalinde malesef berkanvari topçu. Çok çalışarak bi yerlere gelir anca.

alponso davis den iyi filan. Rugby taçlara bayıldık

Hayat insana şanslar sunar.
Değerlendirip gol yapmak ya da dışarı atmak senin elinde.
Bugün 2 örnek vardı: Birisi Kazımcan diğer Yusuf Demir.
Yusuf topu dışarı atmayı tercih etti. Bir şeyler gösterse belki kariyeri farklı ilerlerdi ama bugün kötü olarak tamamen bambaşka bir yöne evrildi.

Süper final zımbırtısının olduğu sene Mehmet Battal vardı bizde. Trabzon ile süper finalde içeride oynadığımız maçta berabere kaldık. Buna son saniye karşı karşıya pozisyon gelmişti, dışarı atmıştı. Onu atsa belki 4 sene daha bizde rotasyonda kalırdı, sonra kayboldu gitti.

Kısacası şans geldiğinde değerlendireceksin. Yusuf yetenekli çocuk ama yazık oldu; psikolojik olarak bir profesyonelden yardım alır umarım yoksa Mustafa Kapı gibi 2 sene sonra TFF 3. Ligde takılmaya başlar.

Performansını geçtim.Şimdi süper oldu İki maç sonra gene yetersiz niraları atılır buralarda.
Benim için kazımcan o pozisyondaki tepkisi maçın en güzel anıydı.Kendisini bir taraftar olarak tebrik ederim.Şu adamın gösterdiği hırsı tepkiyi haftalarıdr göremiyoruz bizim beyefendilerde.Sahada pısırık pısırık dolanıyorlar.Böyle pısırık olursan sahada hakkını aramazsan Tabiki hakemlerde her türlü rezilliği yapar.

Artık şu kadroda kim yeterli kim ilk 11 kim alternatif oluru belirlemek lazım.
Mesela barışda yok geri döndü falan deniliyor.İki maç sonra gene futbolculuğu tartışılacak..

Bu çocuk 1.82 diyor ama ince vücut uzun bacaktan dolayı mıdır nedir tv den izlerken 1.89 1.90 üstü gibi duruyor nedense.

Yetenek fakiri olabilirsin ama azimle işersen duvarı delersin demişler. Devamlı 11 oyuncusu olmaz ama bence kadroda 3. Yedek zor zaman stepne lastik olarak durmalı. Yaşı genç hem de Türk. Kimler milyonlar yedi bunun durmasinda sakinca yok bence. Şark görevi gibi sürekli doğuya suruyoruz çocuğu.

Hiç değilse çalıştığı ortada yetenegine güvenen ama hiç çalışmayan Yusuf gibi değil

Geri
Üst Alt