#88 Kazımcan Karataş

Tek ayağını kullanıyor. Topa ilk dokunuşundan sonra aksiyonun devamı gelmiyor, o sırada topu kaybediyor.

Topla rakip arasına girme, topu saklama işlerini hiç bilmiyor. Temaslı oynaması gerekirken kaçak oynuyor.
Riera bek değildi ama rakibi döverdi en azından. bjkli Rıdvan da genç oyuncuydu fakat ufak tefek olmasına rağmen rakibe kene gibi yapışır, olmadı faul aldırmaya çalışırdı.

Hem savunmada pozisyon alışı hem de geriye koşuları sıkıntılı.

Genç oyuncu oynasın, hata yapa yapa pişer derim ama Kazımcan'ın oynadığımız oyunda verdiği, verebileceği zarar çok büyük. Kiralık göndermek istesen kim süre verir orası da muamma...

Gençtir hata yapar diyoruz ama

Bazı sıkıntıları gençlik ile ilgili bir durum değil

Özgüven eksikliği yaşıyor bariz

Net müdahalelerden korkuyor

Mücadeleden kaçıyor

Böyle oynarsa sonu felaket olur

Mecbur kalınmadıkça zor maçlarda oynatılmamalı. İlk 11 çıktığı ikinci maçı da hatalarıyla katletti. Savunma da duracağı yeri de pozisyon almayı da bilmiyor.

Performansını geçtim, adam bu yaşta her maçta 60. dakikadan önce fiziksel olarak bitiyor. Emre Taşdemir gibi çok sakatlık yaşar böyle. Emre en azından hücumda iyidi oynadığında.

Sırf angelino bonservisini almak zorunda kalmayalım diye bunu oynattık. 3 puandan olduk.

bok gibi zeminlerde bok gibi performanslar veriyor istikrarlı şekilde

Çok kötü öyle böyle değil. Bazen amatör küme maçlarına gidiyorum görevim gereği yemin ederim yılan gibi cafu, dani alves tarzı bekler var hepsi harcanıp gidiyor maç başı aldıkları 300 lira. Kazım asla bu seviyede topçu değil kendini çok geliştirirse en fazla olabileceği seviye orhan ak kalibresinde olur ki o bile zor.

Gecen sene biraktigi seviyeyi gorunce bu sene cok beklentim vardi. Uzgunum bundan sonra sans bulamaz bulmamali

Ligde oynasın etsin diyordum ama bu sezon oynadığı tüm maçlarda faciaydı artık düzenli olarak Angelino oynamalı bana göre.

Oyuncu geliştirecekseniz böyle durumlara sabredeceksiniz, her şeyi hazır alabilecek gücümüz yok bizim.

Geçen seneden beri çok beklentim olmadığını söylüyorum ama bu yaklaşımlar falan da abartı yani.

Bence yeterince beklendi,sabredildi ve şans verildi.
Hala umut göruyorlarsa kiraya verilip gelısimine bakılmalı.
Artık güncel durumda yetersizliği belli adamların takımda tutulmasından gına geldi.hem ekonomik olarak hem sportif olarak süreklilik açısından
Müthış bir ivme yakalayacakken yapılan basit hatalı transferler ve planlamalardanda gına geldi.

Gençtir hata yapar diyoruz ama

Bazı sıkıntıları gençlik ile ilgili bir durum değil

Özgüven eksikliği yaşıyor bariz

Net müdahalelerden korkuyor

Mücadeleden kaçıyor

Böyle oynarsa sonu felaket olur

O ozguven sorunu biraz da hoca ile ilgili. Kazimcan'a olan beden dili oldukca farkli ve bunu anlamis degilim. Bir macta yere atti kendini diye cocuga kalk diyordu, benzerini Torreira'ya yapamayacagina adim gibi eminim. Icardi'ye zaten yapamiyor, sakat oynamasindan oturu.

Geri
Üst Alt