Emre Bari
Berlin Panteri
Bu hazırlık maçlarında neyse de, zalgris denilen saçma maçlarda bence bir sorun yoksa oynatılabilirdi Angelinonun pestili çıktığında.
hoca muhtemelen angelinonun ritim kazanmasını istiyor
Bu hazırlık maçlarında neyse de, zalgris denilen saçma maçlarda bence bir sorun yoksa oynatılabilirdi Angelinonun pestili çıktığında.
Hocam dübua neden girdi ki ilk maçta, kazansın ritim bende isterim, hhücumda müthiş bir adam ama elinde Kazımcan gibi bir değerde var. Yunusu Keremi kazanıcam diye özel uğraş veriyor, aynı özveri bu çocuktada gösterilmeli.hoca muhtemelen angelinonun ritim kazanmasını istiyor
İkisi de bence değerli futbolcu Angelino da ciddi katkı verecek Kazımcan'ın da ondan öğrenecekleri olacak. Bek oyuncuları konusunda güzel rotasyon sağladık.Hahaha zamaninda ne laflar ediliyorduKazimcan bizim icin degerli ancak hocaya biraz sitem ediyorum cunku gorunen o ki Angelino pek de hazir degil. Neyse, ne idman izledim ne de oyuncularla ben konusuyorum. O nedenle dogru zamanda sure alacaktir. Aslan.
İkisi de bence değerli futbolcu Angelino da ciddi katkı verecek Kazımcan'ın da ondan öğrenecekleri olacak. Bek oyuncuları konusunda güzel rotasyon sağladık.
Aslında olabilirdi ama Angelino oynaması daha iyi gibi geliyor en azından fiziksel olarak maç temposu kazanır.Angelino basliginda yazdim Umut. Ayni seyleri yazdim hattaKazimcan icin iyi rol model lutfen bir goz at. Ancak, Angelino tempo/fizik olarak hazir degil. Ilk mac yine ayni adama karsi zorlandi. Bu mac belki Kazimcan denenebilirdi ki dedigim gibi yine Hoca ben degilim
![]()
Katilmiyorum. Ezbere bir yorum olmus. Rakip sadece Boey tarafindan gelebildi 45dk boyunca.Vasat bi oyuncu. Her an yedirebilir.