#88 Kazımcan Karataş

Angelino takima alissin diye israr edilmesini bir nebze anlarim ama Kazimcan’a hic sure verilmemesini anlamiyorum acikcasi. Gecen yil ligin sonundaki en kritik donemde banko kullandigimiz vede cok iyi oynamis bir adama 1dk dahi sure verilmemis olmasinin bir aciklamasi olamaz. Okan hocaya bu taraftar halen guvenemiyorsa bu tip bir cok tutarsiz secimleri yuzunden.

Kazımcan'ın yapması gereken kendisini hazır tutmak ve şans geldiğinde ki gelecektir, iyi değerlendirmek. Kesinlikle sosya medyadan etkilenip haksızlığa uğruyorum psikolojisine girmemeli. Milli takımda da benzer durum var. Bunlara hiç takılmadan işine bakmalı. Potansiyeli var çalışıp formayı alabilir.

Bu sırada Angelino'nun dibinden ayrılmamalı ve bir şeyler kapmaya bakmalı. Özellikle savunma arkası bindirmeleri, zamanlaması vs. Aynısını Mertens transferi sonrası Kerem için söylemiştim, bence o tipte bir hücumcuya dönüşebilir, profil olarak uygun. Angelino-Kazım stil olarak benzemiyor tabii ama öğreneceği şeyler var kendi bölgesi adına.

Daha önce de yazmıştım Boey'e çok benzetiyorum havadan iyi, ikili mücadele kazanma yüzdesi yüksek, güçlü, hızlı.

Yani su onunuzdeki mac trafiginde bile OB sans vermeyecekse, kendisini hic tutmuyor demektir.

Affet bizi evlat geçen sezonki formunun ödülü kulübede curumek olmamaliydi
Boey-Dubua mevzusundaki gibi yerine oynayan adam çok iyi oynasa, kendisi de der yapacak bir şey yok diye, ama şu performansı gördükten sonra Kazımcan ne dese haklı.
Hani 11 oynatılmamasını filan da geçtim, 5 dakika bile süre alamaması... O kadar da olmaması lazımdı.

Kac kurtar kendini

Pardon t dönemi kapandi. Kazimcan atama bekliyor. Ligde oynamali artik!

Kazimcan> angelino.. angelino orta morta acamiyor artisi yok yani

Bunun defansif zaafiyetleri de az değil. Hala gelişime ihtyacı var ancak bu akşamki gibi maçlarda da oynar yani oynamalı. Diğer beyfendi orta açacak diye oynayabileceği maçlarda kesilmemeli.

Artık oynasın lütfen. Angelino form tutacak diye Kazımcan'ın kulübede çürümesine gerek yok.

Angelino ile kıyaslarsak geride olduğu tek nokta pas becerisi.Defansi, fiziği,temposu, devamlılığı hatta ortaları bile daha iyi.Okan Hoca 'yi bitirirse Angelino bitiriir, hâlâ Angelino övgüsü yapıyor.

Evlatci Okan hoca Angelino bilerek kendi kalesine gol atana kadar sana şans vermeyecek anlaşılan. Sen yine de hazır ol evlat, Allah büyük senin de sıran gelecek.

Hele ki y kuralı gibi ucube kuralın uygulandığı bir ligde bu adam fırsat verilmeyi hak ediyor
Geçen seneki performansından çok uzak olursa onu o zaman konuşuruz

20230922_191329.webp

Geri
Üst Alt