#88 Kazımcan Karataş

Bugün cok kötüydü, tam zamaninda cikti oyundan

Biraz daha kalsa golü yedirecekti

Çok savurgan oyuncu. Neyse kazım > Angelino diyenler Bi süre mola verir

çok kötüydü ama kazımcanın her sakatlık dönüşü böyle oluyor düzelir

Bu sezon zayıf karnımız solbek. İkisinin şu ana kadarki en iyi halleri toplamda bir adam eder belki...

O ne kolay çalım yemelerdi öyle,kötüydü baya

Defansif müdahaleleri çok yetersiz kaldı. Jehezkel Sane gibi falan gözüktü gözüme. Zaha ile uyumu da olmadı. Barış Alper Yılmaz'dan artısı yok. Daha tecrübesizi. Yedek oyuncu olur.

Maçı izlerken gözümün önüne Bayern deplasmanı Kazmacan’ın bu performansı geldi. Bir titreme ve irkilme ile birlikte Allah’tan Angelinho var dedim geçti gitti. Halbuki o da beklentimizi karşılayamadı daha.

Maçı izlerken gözümün önüne Bayern deplasmanı Kazmacan’ın bu performansı geldi. Bir titreme ve irkilme ile birlikte Allah’tan Angelinho var dedim geçti gitti. Halbuki o da beklentimizi karşılayamadı daha.
Kazımcan' ın bugünkü halinden ürkmeyen GS lı yoktur. Hoca yerini kaybetmemesini sıkıca tembihleyip Angelino' yu sürer herhalde yine, yapacak bir şey yok...

bu şansları değerlendirmesi gerekiyor angelinoyu arattı bugün

Antalya'nin sag kanadindaki adam tarafindan samar oglani yapildi. Umarim hazir degildir, hazirsa ve boyle oynayacaksa cok isimiz var. Kac defa rahatca gecildi, sasirdim resmen.

Baya kötüydü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yetersiz kardeşim yetersiz işte

bunun pişmesi iki seneyi bulur

öyle saçma sapan hatalar yapıyor ki

Bence baya kötüydü, zaten Angelino'ya sallayıp bu oynasın diyen tayfadan değilim, geçen sezonki performansı övülüyor ancak baskının fazla olduğu her maçta SOS verdi, yine de bu maç performansını düzenli oynamaması ve sakatlıktan yeni çıkmış olmasına vermek gerekir diye düşünüyorum

Son halini görmek iyi oldu, Allahtan bir kazaya sebebiyet vermedi. Hoca uzun bir süre ciddi süre vermeyecektir. Tete veya Barış bile solbek oynar bu çocuk oynamaz bu haliyle. Futbolcuların arasına karışmış herhangi bir genç gibiydi sahada...

Açık ve net savunma yapmayı bilmiyor. Bunun sakatlıkla ya da form durumuyla ilgisi yok.

Geri
Üst Alt