#88 Kazımcan Karataş

F8L8lnVXoAAb4OV

Sol bek olarak bence defansif kabiliyeti Galatasaray seviyesi için yetersiz. Hücum konusunda daha başarılı. Defansif eksiklerini kapatabilirse çok iyi oyuncu olur. En son Antalyaspor maçında bariz görüldü defanstaki eksiklikleri. Daha genç. Olmadı sol açık da oynayabilir.

Aynı şekil Sacha Boey de hücum yönünde eksik, ama defansif olarak muazzam. Zaten Sacha Boey'un hücum yönü de defansif özellikleri gibi güçlü olsaydı Man City'de filan oynardı.

Milli takımdaki sol bek kıtlığına bakılırsa önünde çok ciddi bir şans var. Çok çalışıp formayı almalı. İnanıyoruz Kazımcan'a.

okan buruk mıllı takım oyuncusu kazımcanı artık 11 oynatmalı

almanyaya gidecegiz sol bek eksik

elin ispanyolu ile ugrasamayız

okan buruk mıllı takım oyuncusu kazımcanı artık 11 oynatmalı

almanyaya gidecegiz sol bek eksik

elin ispanyolu ile ugrasamayız

Hoca'nin son mactaki beden dilinden (Kazim'a karsi) pek hosnut degilim. Pek de begenmedim yaklasimini. Bakalim. Kazimcan'dan umutluyum hala kendi adima.

Sakatlanmadığı sürece her maç ilk 11 oynatılmalı avrupa, lig farketmez

Gelişimine de katkı sağlarız önünde zaha gibi bir adamla oynayacak gol de yiyeceksek kazımcanın yüzünden yiyelim öbür herife tahammülüm kalmadı artık benim

Hadi evlat. Defansta sağlam dur, senin maçın olsun İNŞALLAH.

Kötü de oynasa benim için bu maç kıstas olmaz ama Nelsoni göbeğe koyup abdulkerimi sol bek yapmak varken kazimcani bu kadar zorlu bir maçta sahaya sürmezdim

Bu gece sane karşısında ya efsane ya da kestane olacak.

Arslanım benim
Allah yardımcın olsun
Kurtar bizi sol bek lanetinden

Hakem penaltı noktasını gösteriyor

Yazmayacagim ulan bir sey

Her topa her harekete hamle yap aferin. Hiç karşıda kalma.

Geri
Üst Alt