#88 Kazımcan Karataş

Helal olsun bu saatten sonra solda Kasım Eren rotasyonu olmalı . Jacobs sol stoper rotasyonunda kullanılabilir.

mentali mi çok zayıf bilemiyorum

ilk şampiyonlukta ara sıra baya iyi oynuyordu, sonra sıçtı bıraktı

umarım böyle devam eder
Aslında tam olarak öyle değil, ilk sezonu çok iyi kapatmıstı. Angelino geldi ve bir anda kesik yedi formayı unuttu. Maçlarda 1 dk dahi süre alamazken bir anda Bayern maçında 11 başladı.. Orada da sıçmıştı haliyle. Bugün Okan Buruk'un Arda'ya yaptığı o yüzden çok tanıdık geliyor, gençlerin özgüvenini sıfırlama konusunda bir numara.

Tribünler boşaltılmadan maça çıkmayacağız diyip maçtan çekilmek gerekiyordu.

İyi niyetli olmakla iyi futbolcu olmak karıştırılmış yine

Ne zaman büyük kulüp oluruz

Performansından dolayı helal olsun evladım diyip gözlerinden öpüp resmi siteden kariyerinde başarılar açıklaması yapıp vedalaştığında

İyi niyetli olmakla iyi futbolcu olmak karıştırılmış yine

Ne zaman büyük kulüp oluruz

Performansından dolayı helal olsun evladım diyip gözlerinden öpüp resmi siteden kariyerinde başarılar açıklaması yapıp vedalaştığında
yoklukta elinden geleni yaptı idare etti işte kimse as olsun demiyor

son bi haftaya kadar o bölgede düşünülen 4. oyuncuydu zaten en iyi ihtimalle

Defansif olarak iyiydi ama hücumsal anlamda her topu ezdi. bir tane olumlu hareketi yoktu hücum katkı anlamında. barış'ın bugün etkisiz görünmesinin sebebi de kazımcandı.

Geniş kadroda yer alabilir bana göre. Gayet iyi oynadı helal olsun. Yalnız o çakmağı atanı bulmak şart. Yok öyle cezası kurtulmak.

Öncelikle geçmiş olsun. Maçta iyi ve kötü anları oldu, çok iyi oynamadı bence, kendi geliştirse level atlar gibi ama şimdilik iyi bir yedek olacağını düşünüyorum. Yerli olması da avantaj

Öncelikle geçmiş olsun. Maçta iyi ve kötü anları oldu, çok iyi oynamadı bence, kendi geliştirse level atlar gibi ama şimdilik iyi bir yedek olacağını düşünüyorum. Yerli olması da avantaj

Rotasyon diyoruz ya kadro genişliği için, senin takımında işte Kazımcan gibi muhakkak 2-3 tane daha oyuncu olacak. Senin 18. 19. ve 20. futbolcun olarak.

22 yaşında, hırslı, hala forma kapma hayali bulunan. Yusuf Demir ve Metehan vardı ikamesi olarak ama onlardan hayır gelmedi tabii ki.

mentali mi çok zayıf bilemiyorum

ilk şampiyonlukta ara sıra baya iyi oynuyordu, sonra sıçtı bıraktı

umarım böyle devam eder
Taraftar da o mentali bozmaya hemen hazır. Super iyuncu demiyorum ama kendinden emin eleştiriler bazen komik oluyor bence bu oyuncu için demiyorum baskısı acisi icin diyorum

Geri
Üst Alt