Gökhan Dündar
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.613
- 920
- 1.873
Helal olsun bu saatten sonra solda Kasım Eren rotasyonu olmalı . Jacobs sol stoper rotasyonunda kullanılabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında tam olarak öyle değil, ilk sezonu çok iyi kapatmıstı. Angelino geldi ve bir anda kesik yedi formayı unuttu. Maçlarda 1 dk dahi süre alamazken bir anda Bayern maçında 11 başladı.. Orada da sıçmıştı haliyle. Bugün Okan Buruk'un Arda'ya yaptığı o yüzden çok tanıdık geliyor, gençlerin özgüvenini sıfırlama konusunda bir numara.mentali mi çok zayıf bilemiyorum
ilk şampiyonlukta ara sıra baya iyi oynuyordu, sonra sıçtı bıraktı
umarım böyle devam eder
yoklukta elinden geleni yaptı idare etti işte kimse as olsun demiyorİyi niyetli olmakla iyi futbolcu olmak karıştırılmış yine
Ne zaman büyük kulüp oluruz
Performansından dolayı helal olsun evladım diyip gözlerinden öpüp resmi siteden kariyerinde başarılar açıklaması yapıp vedalaştığında
Öncelikle geçmiş olsun. Maçta iyi ve kötü anları oldu, çok iyi oynamadı bence, kendi geliştirse level atlar gibi ama şimdilik iyi bir yedek olacağını düşünüyorum. Yerli olması da avantaj
Taraftar da o mentali bozmaya hemen hazır. Super iyuncu demiyorum ama kendinden emin eleştiriler bazen komik oluyor bence bu oyuncu için demiyorum baskısı acisi icin diyorummentali mi çok zayıf bilemiyorum
ilk şampiyonlukta ara sıra baya iyi oynuyordu, sonra sıçtı bıraktı
umarım böyle devam eder
Hep söylüyorum belki daha az sakatlanır jacops efendiHelal olsun bu saatten sonra solda Kasım Eren rotasyonu olmalı . Jacobs sol stoper rotasyonunda kullanılabilir.
çıkışlarda solda çok top ezdi. defansif tarafı iyiydi.Iyidi yav. Kötuydu ama cabasi yeter diyenler neye dayanarak kötu diyor?