#88 Kazımcan Karataş

forma adaleti olsa ilk 11 çıkman lazım ama nerde, takımda senin kadar istekli oyuncu çok az mücadelene sağlık

İlk 11 belli olduğunda demiştim, bu adam formda, son dönemde oynadığı her maç önemli pozisyonlar üretti neredeyse ve yerlerde sürünen Eren yerine oynamalıydı. Bugün de girdi taç atışından olmayanı var etti. Şunu bile görmekten aciz bir adam var kenarda.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten dün mağlubiyetten kurtulduysak en büyük pay Kazımcan 'ın olabilir. Dün sahadaki 11 adama bakıyorum gerçekten maçı kazanmak zorunda olduğumuzu hisseden kimse yok gibiydi. Uğurcan 'ın performansı geçerliydi Barış ve Sane ne kadar hata yapmış olsalar da bir şeyler yapmaya çabaladı onun haricinde özellikle top Antep 'e geçtiği zaman kendini yırtan o topu isteyen kimse yoktu sahada

Tamam kadromuzda eksiklikler var transfer gerekiyor özellikle orta saha ve kanat için ama bizim ihtiyacımız sanki yeni Davinson/Torreira seviyesinde kaliteli oyuncular olduğu kadar Kazımcan gibi kendini bulduğu fırsatın hakkını vermek zorunda hisseden oyunculara olan ihtiyacımız daha fazla

Kadromuzda Osimhen, Sane, Torreira, Davinson gibi yıldız diyebilecek 4-5 oyuncumuz varsa Kazımcan gibi 4-5 oyuncumuzun da olması gerekiyor

Eren aradan baya kötü döndü. Bu da çok iyi değil ama Eren'den iyi şu an. Ligde Kazım'la oynamak lazım Jakops dönene kadar

Ayrıca bana kalsa solu Eren Kazım yapıp Barış'ı forwete atardım. Icardili takımdan çok daha kişilikli top oynardık adım gibi eminim
Aslinda solda değilde sağda denesek Kazimcan önünde Sallai.Bence mevcudiyet ten daha iyi olacağı kanısındayım.Az buçuk sağda oynadı Kazimcan düne dair ama bence denenmeli.Yedek oturmayı haketmedigini düşünüyorum.Bu şekilde sallai sane tandeminden daha efektif olabilir.Denemekten ne kaybederiz ki?

Eren aradan baya kötü döndü. Bu da çok iyi değil ama Eren'den iyi şu an. Ligde Kazım'la oynamak lazım Jakops dönene kadar

Ayrıca bana kalsa solu Eren Kazım yapıp Barış'ı forwete atardım. Icardili takımdan çok daha kişilikli top oynardık adım gibi eminim
İcardiyi Madrid maçında 11 oynatarak odullendirir mi

Dün Uğurcan ile birlikte maçın en iyisiydi. Eren yerine ilk 11 başlamalı.

İyi oyuncudur, kötü oyuncudur tartışılır ama her elinde sol bek kalmadığında imdat çekici gibi adamı kullanıp sonra yüzüne bakmamak çok ciddi bir ayıp.

Ve yedeklerin hazır kalmamasının nedenini de gözler önüne seriyor gören için…

Eren akılsızından iyi ama okan buruk hiyerarşi ile kadro dağıtma kafası yüzünden bir süre tribünde oturacak.

Geri
Üst Alt