#88 Kazımcan Karataş

niye gittiğini gram anlamadım. gitmek istediyse saygı duyuyorum, oynamak ister topçu dediğin, en verimli yaşları , e oynayabileceğin tonla takım vardı. çok anlamsız oldu

Şu kiralamaları daha profesyonel şekilde yürütmeliyiz. Göndermiş olmak için gönderiyoruz gibi oluyor hep. Oyuncu gittiği takıma uygun mu, süre alabilir mi, gelişebilir mi diye analiz etmek gerek. Kazımcan büyük potansiyele sahip, harcanmamalı.

Niye gitti hâlâ anlamadım.
Beklerin önemini dün gördük.
Jacobs ilk defa topu düzgün ortaladı ve gol attık. Maaşı desen eminim 300 bin euro civarıdır

İlk 11 şansı yoktu da böyle sıkışan maçlarda tempo ve teknik getirme ihtimali yüksekti.

Kendi gitmek istedi diyorlardı. İkna etseydiniz başakta da oyayamazsın deseydiniz kalırdı. Ama hocanın işine gelmiştir gitmek istemesi. Takımda hırslı adam kalmasını istemedi herhalde.

Hep söyledim potansiyel açısından 2 tane Eren eder. Ama malum "takım içi dengeler"... Hadi motive et şimdi Jakobs'u Eren'i "kıytırık" lig maçlarında. Kendinden motive, kendini göstermek için kanını dökecek adamları göndermeyeceksin. Sayılarını artıracaksın rotasyonda.

Geri
Üst Alt