#88 Kostas Mitroglou

Malatyaspor maçında Selçuk-Mitroglou ikilisinin rüzgarı esecek..

Akhisar macinda attigi kritik gol sampiyon olmamizi saglayacak

D42nUJVWwAAWGWa.jpg

Ekipten ayrı takılıyor

adam 10 dakikada diagne'nin 2 aydır yapmasını beklediğimiz ama yapamadıklarını yaptı. tamam diagne'nin reklamı yapılıp sene sonu yollanmalı ama son viraja mitrouglu ile girmeliyiz. takıma çok daha büyük katkı sağlayacaktır. diagne'nin şuanki istatistikleri çok iyi zaten. satın alacak biri bulunur

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam ilk 11 için alındığını düşünerek gelmiş. Çok az şans bulmuş. Şans bulduğu küçük süreler içinde ne kadar etkili bir forvet olduğunu göstermiş.

Mitro'nun durumu zor gerçekten. Amatörden hallice bir forvetin yedeği olmuş. Bu takıma aidiyet duyması da zor.

Gole o kadar hasret ki herif kıllı Selçuk'u golden sonra en az 3 defa öptü.

Bana göre bizim kalastan daha komple bir forvet ama mecbur kalas oynuyor.

Sakatlık yaşamasaydı +2 gol daha katkı verebilirdi.

Kalan final maçlarında ihtiyacımız var Kostas'a.

Kaliteli bir yedek forvetimiz var ama hoca biraz daha çok süre vermeli veya verebilmeli bir şekilde.

Hangi forvet baslarsa baslasin. Bence 55-60. Dakikaya kadar fazla varlik göstermiyorsa, yedek olan forvet girmeli. Forvette lüksümuz var ve bunu kullanmaliyiz.

adam en azından santrafor gibi oynuyor gerektiğinde top almasını biliyor aklını kulanıyor cagne gibi biri bana topu atsada ben vursam yapmıyor

takimin en kaliteli futbolcusu olmasina ragmen oynatilmiyor. diger mallari bozar diye oynatilmiyor herhalde. bu girince iyi oynuyor cünki denge bozuyor

Diagne yerine oynatmamalarinin tek sebebi bedava gelmis olmasi, Diagne konusundada kazik yedik diye kabul etmek istememelerinden. Oysa 2 sene önce bu herifin bonservisini bile ödeyemezdik. Diagne den 100 kat daha iyi adam yedekte bekliyor, yazik be.

Cagne'den çok daha iyi. Oyunun içinde. Haksızlık yapıyor hoca.

Allah'tan Diagne'yi isteyeni dinlememişler de bunu da almışlar

İhtiyacımız olacak

Geri
Üst Alt