#88 Kostas Mitroglou

Diagneyi üst üste koyup top diye oynar.

Top ayağına gelince bile büyük kalite farkı beli oluyor diagne ile kıyasda

topu kontrol edişi, dönüşleri, attığı paslar net topçuyum diyor. bir de diagneye bakıyom 2 metre boydan başka bir halt yok. ne pas atabiliyor, ne top kontrol edebiliyor, ne şut atabiliyor, ne de dribbling. 2 metre kalas koysak daha çok iş yapar.

reis şehirlerimizin değerlerine saygı duyduğunu topla buluştuğu anlarda mevlevileri andıran dönüşler yaparak ispatlamıştır

kral adam

topu kontrol edişi, dönüşleri, attığı paslar net topçuyum diyor. bir de diagneye bakıyom 2 metre boydan başka bir halt yok. ne pas atabiliyor, ne top kontrol edebiliyor, ne şut atabiliyor, ne de dribbling. 2 metre kalas koysak daha çok iş yapar.

kalan maçlarda ilk 11 başlamalı.

İlk geldiğinden çok farklı tam ısınmış idmanı yemiş .dipçik gibi kişiyi pas yapiyo hareketli çalım atiyo pas istiyo super

bu adam bjk macinda oynarsa net 2 golu var

Bu adam 4 maç ilk 11 baslasin sampiyonuz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam ben forvetim diye bağırıyor top istiyor alıyor pas atıyor sürekli oyun içersinde

Form geçici klas kalıcıdır diye bir söz vardır. Bu adam buram buram kalite kokuyor ama forvette topla oynamayı geçtim koşarken ayaklarını kontrol edemeyen Diagne oynuyor.

Maça girince pozitif etki yaptı ama maalesef Terim’in Onyekuru’yu ve N’diaye’yi çıkartması ve giren oyuncuların performansı ile takım iyice ileri gidememeye başladı. Sanırım ceza alanında ve çevresinde topla bulunamadı bile. Yaptığı aksiyonlar hep orta sahada oldu.

Marsilya Ruleti hareketiyle rakibini geçtiği pozisyonda futbola doydum. 90 dakikalık maçın en güzel hareketiydi.

Geri
Üst Alt