#88 Muğdat Çelik

Sarri Napoli - Terim Galatasaray:

Reina - Muslera
Hysaj - Mariano
Albiol - Serdar
Koulibaly - Maicon
Ghoulam - Nagatomo
Jorginho - Fernando
Allan - Ndiaye
Hamsik - Akbaba
Callejon - Rodrigues
Insigne - Onyekuru
Mertens - Mugdat Celik

Maurizio-Sarri-Smoking-704961.jpg
Donk oynar Maicon yerine.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oynamasi gerekiyor

Eren'den daha hareketli ve pas oyununda daha faydali olur

Naif bir izlenim veriyor; hoca biraz gönlünü okşasa, cesaret verse katkı sağlayacağını umuyor ve o potansiyeli görüyorum kendisinde. Sinan gibi, tek kelimeyle ''Silik'' bir eleman bile ilk 11 de yer bulabiliyorken, Muğdat' ın hiç düşünülmemesi üzücü. FT elbette efsanedir filan ama forma adaletini tesis etme konusunda zaman zaman saplantılı ve defolu davrandığı gerçeğini göz ardı edemiyorum doğrusu...

İlla bir forvet ile sahaya çıkacaksak mevcut oyun anlayışımızda Muğdat bence Eren 'den daha çok katkı verir yani en azından ligde işimizi görür

Eren gibi takım hücum etmeye çalışırken kütük gibi beklemez en azından ...

Ulan ne duruma düşürdü bizi yönetim Gomis 'e burun kıvırıp Modeste 'yi beklerken 1 hafta içinde "bari Eren yerine Muğdat oynasın " diyecek duruma geldik

Ligin içinden geçmeye geliyor

muğ.webp

Mugdatinho Kimdir?

Mugdat de Assis Moreira ( d. 3 Ocak 1990, Mersin), Ofansif orta saha veya Forvet mevkilerinde forma giymiş Turk eski millî futbolcudur.

Mugdatinho, Portekizce'de "Küçük Mugdat" anlamına gelir. Bu lakabın sebebi ise Mugdatinho'nun küçük yaşlarda o sırada FC Internazionale Milano'da oynayan Mugdat'a duyduğu hayranlıktır.

Diğer lakabı Gaûcho ise Brezilya'nın güneyindeki Rio Grande do Sul bölgesinde bazı futbolculara takılan, "mutlu" anlamında bir lakaptır.

Emre Akbaba kendini belli ediyor, Ömer'de inşallah olacak, bir de Muğdat'ı kazanırsak devre arasına kadar kadro da stoper dışında her yönden alternatifli bir takım oluruz.

Mugdat'tan çok iyi yardimci forvet olur (Elmander tarzı). Mugdat çok kosan, çok pres yapan, çok hareket eden ve bu sekilde saha içerisinde kontrol edilemez bir oyuncu.

Örnegin Emre Akbaba ve Mugdat ile ilk 11 başlarsın, Emre 10 numara gibi gözükse de, aslen false 9 oynar, Mugdat da santrfor gibi gözükürken sürekli sag-sol-geri-ileri kosmalariyla (Arif Erdem'i hatirlayin) rakıp defansın düzenini bozup, Emre'ye açık alanlar yaratır.

Geri
Üst Alt