#88 Muğdat Çelik

Eren yerine kim oynarsa kabul ama ben Muğdat'ı da beğenmiyorum. Şu gençlere şans vermek daha karlı olur bizim için.

Çok iyi bir orta yaptı ama Ömer bomboş pozisyonda dağa taşa vurdu. Onun yerine o pozisyonda Sinan çapsızı olsa golü yapardı.

Haftaya kesinlikle oynamali.
oyun icinden yarim yamalak iki tane pozisyon var ikiside linnesli mugdatli sag kanat. kanatlari doldurunca bi sekilde pozisyon buluyorsun da teknik ekip tamamen kör. mugdat nefreti var adamlarda.

Mugdatin bir kolunu ve ayagina kessek, eren den daha iyi olur.

Şöyle futbol fakiri adamlar sırf maliyeti ucuz diye alınıp, futbol zevkimizin içine sıçılmasın.

En azından nerede duracağını biliyor. Pozisyona giriyor. Eren ne yapıyor bilmiyorum!

Vasat baya. Engin baytar olur belki dedim bide. Rezalet yorum olmuş

tam bir keko.devre arası akhisara geri postalasınlar onun yerine bizim gençler daha iyi performans verir.

Beyler kusura baklayın ama kızılacak birileri varsa o da rodri ve onyekurudur. Maçı izledinizmi bilmiyorum ama bu adama hiçbir pozisyonda pas vermiyorlar resmen adam yerine koymuyorlar. Yeteneksizdir vs. bilemem adam 11'de sahada oynuyorsa pas verilmesi gereken yerde vermeleri gerekir ama adama resmen hayaletmiş sahada hiç yokmuş gibi davrandılar resmen müsait pozisyonları hep harcadı onyekuru ve rodri ikilisi. Adamı küçümsüyorlar mı bilmiyorum ama o kadar sinir oldumki o iki çöpe kendilerini Ronaldo falanmı sanıyorda bunlar Muğdat'ı küçümseyip pas atmıyorlar. Terim'e eğer biraz adaleti varsa bu maçtan sonra o iki zibidiye sağlam bir ayar çekmesi gerekirse ceza vermesi gerekir önümüzdeki maç, hiçbir oyuncu kendini takımdan üstün görmemeli.

Beyler kusura baklayın ama kızılacak birileri varsa o da rodri ve onyekurudur. Maçı izledinizmi bilmiyorum ama bu adama hiçbir pozisyonda pas vermiyorlar resmen adam yerine koymuyorlar. Yeteneksizdir vs. bilemem adam 11'de sahada oynuyorsa pas verilmesi gereken yerde vermeleri gerekir ama adama resmen hayaletmiş sahada hiç yokmuş gibi davrandılar resmen müsait pozisyonları hep harcadı onyekuru ve rodri ikilisi. Adamı küçümsüyorlar mı bilmiyorum ama o kadar sinir oldumki o iki çöpe kendilerini Ronaldo falanmı sanıyorda bunlar Muğdat'ı küçümseyip pas atmıyorlar. Terim'e eğer biraz adaleti varsa bu maçtan sonra o iki zibidiye sağlam bir ayar çekmesi gerekirse ceza vermesi gerekir önümüzdeki maç, hiçbir oyuncu kendini takımdan üstün görmemeli.
Onyekuru çok net bir golden etti Muğdat'ı. Kiralık gelmiş artistlik diz boyu. Böyle leş bir takım olamaz. Bu zibidilere 250 bin euro ceza kessinler

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt