5. Puanlar Ali Karadal dan geliyor. Şarkıları yanına uzun uzadıya yorum da bulunmuş ve gayet hoş olmuş. Yarışmaya yeni katılan bir arkadaşımız ama seçimleri ve puanlamasıyla çok güzel hava kattı umarımda katacaktır. Porsuk lobisinin değerli ve hürmetli ağabeylerim cıva gibi arkadaş imza için çalışmalara başlayın 
12 PUAN: James Arthur - Recovery (Şarkının son bölümü puan vermeden geçecekken tekrar tekrar dinlemeyle hayran kalmama ve 12 puan vermeme sebep oldu, tüylerim diken diken oldu)
10 PUAN: Lana Del Rey - Young and Beautiful (Lana Del Rey'e Accept ve Epica'dan daha fazla puan vermeme ben de şaşırıyorum, ama resmen duygulandım şu parçayla. Çok ama çok güzel)
8 PUAN: Accept - Kill the Pain (Bir başyapıt, muhtemel şampiyon)
7 PUAN: Anna Kendrick - Cups (Adana Merkez'in Türkiye'ye yaptığı etkiyi bu bana yaptı, bağımlılık yaptı, bu şirin kız beni benden aldı

)
6 PUAN: Epica - Facade of reality (Epica'yı çok severim, bu şarkıyı da severim, ama yukarıdakileri şu an bile dinliyor olacağım muhtemelen sonuçlar açıklanırken)
5 PUAN: Cruachan - "I Am Warrior" (Gitarın yanına daya kemanı, ver scream vokali, aranjman da iyiyse normal şartlarda en az 8 puandır benim için ama playlist bana göre çok çok iyiydi)
4 PUAN: King Crimson - One Time (King Crimson bugün verilmemeliydi, çok yazık etti benim açımdan bu efsaneyi paylaşan, umarım kürsü görür)
3 PUAN: MARVIN GAYE & TAMMI TERRELL "Ain't no Mountain High Enough" (Ne güzel bir düettir bu arkadaş, Emre Belözoğlu'na dinletsen ırkçılığı yok olur gider)
2 PUAN: Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zaman ki (Puansız geçemezdim)
1 PUAN: Leonard Cohen : "Famous Blue Raincoat" (Sanırım Dünya'nın en spesifik seslerinden birine haksızlık ettim)