#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadiköyde iyi bir performans ortaya koyar umarim, ona ihtiyacimiz olacak

Beklentilerimi boşa çıkardı. 7-8e okutabilirsek gönderelim, çabalamayan adam çok zeki olmalı maalesef o kadar da oyun zekası yüksek değil.

Belhanda'ya çok odaklandık bunu unuttuk, sezonun en büyük hayal kırıklığı oldu kesinlikle. Belhanda'dan zaten kimse süpersonik bir beklenti içinde değildi ama Feg'den çok şey bekliyorduk, hatta hatırlayın ilk hazırlık maçından sonra gelmiş geçmiş en iyi yabancı kanat oyuncumuz olabilir falan gibi yorumlar yapıyorduk. Kadromuz dar olduğundan her futbolcuya ihtiyacımız var, an itibariyle burun kıvırma şansımız yok ama sezon sonu makul bir fiyata yollanmalı. Belhanda-Feg ikilisi hem aşırı maliyetli hem de performansları ciddi anlamda düşük, daha iyi performans sergileyecek adamları 5te1'i fiyatına bulmak gayet mümkün.

Yeterince sabır gösterildiğini düşünüyorum bir yol olmayacak bu arkadaştan Katar Çin Abd paklar gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda'ya çok odaklandık bunu unuttuk, sezonun en büyük hayal kırıklığı oldu kesinlikle. Belhanda'dan zaten kimse süpersonik bir beklenti içinde değildi ama Feg'den çok şey bekliyorduk, hatta hatırlayın ilk hazırlık maçından sonra gelmiş geçmiş en iyi yabancı kanat oyuncumuz olabilir falan gibi yorumlar yapıyorduk. Kadromuz dar olduğundan her futbolcuya ihtiyacımız var, an itibariyle burun kıvırma şansımız yok ama sezon sonu makul bir fiyata yollanmalı. Belhanda-Feg ikilisi hem aşırı maliyetli hem de performansları ciddi anlamda düşük, daha iyi performans sergileyecek adamları 5te1'i fiyatına bulmak gayet mümkün.

Yok öyle birşey kandırmayın gassaraylıları. Nerede buldun dünya para verdik sabredecez paşa paşa

Attığın paslardan sonra bi zahmet koş be kardeşim. Pası attım işim bitti der gibi yürüyorsun sahada.

bende hiç begenmiyorum ama elimiz mahkum oynatıcaz.yerine oynayacak adam yok.FT şapkadan tavşan çıkartıp mariano linnes 2 lisi yaparsa şaşırmam tabi ki.

Bu adam benim sinir katsayımı yükseltiyor sene sonu satılsın yok öyle yok şöyle dediniz bu adam için bi cacık yok bunda

Aldığı yıllık 4'ün üstünde.

Sene sonu defolsun gitsin

bu nedir aga

Herif yetenekli de bir şeyler eksik sanki. Son kararlarda mı diyeyim fizik güç olarak mı anlamıyorum. Acaip acaip ortalar, saçma vuruşlar.

Ben bu herifin adam geçtiğini falan görmedim lan hiç basıp gidiyor falan diyordu millet, yine birileri götüyle izlemiş galiba. Şutu falan da yok kaleyi tutturamıyor herif. Şu haliyle hiçbir özelliği yok top kontrolü fena değil başka hiçbirşey yapmıyor. Kontrol ettiklerini de eziyor genelde.

Hiç beğenmedim.Belhanda'dan bile daha fazla sırıtmaya başladı.Kadıköy'de yedek olsa daha mı iyi olur diye düşünmeye başladım.

3 asist ve ikinci yarı 1de golü güme gitti hakem sayesinde. bu kadar ciddiyetsiz ve leş oyunla böyle istatistik yapması tuhaf. ikinci yarının büyük bölümünde saçmaladı zaten abuk subuk hareketler kaptırdığı toplar. sezon sonuna geldik hala aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt