#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi kel Arda dır

Oyun zekası iyi ama kendine bakmayan biri bir süre daha böyle devam ederse antipatik olarak görülecek ve kapı dışarı edilecektir

Bu dediğimin sebebi şudur.

Evet kendisine iyi bakan oyuncular o açığı kapatır lakin bir çok üst düzey oyuncu ve hocanın bu yönde açıklamaları vardır.

Örneğin haziran ayında kendisine iyi bakmayan adamların, kamp dönemlerinde tanınmaz halde oldukları söylenir, topa vuramadıkları hatta pas veremedikleri. O dönemdeki yoğun yüklemelerle fiziki olarak uygun duruma gelip sonrasında teknik idmanlara başlarlar, bu da onları az çok düzeltir.

Fizik olmazsa olmazdır, koşmadan ligin anasını ağlatan Alex bu eksiğini denge ile kapatırdı, düşmezdi. Messi mesela uzaktan bakınca cılız durur ama yıkamazlar kolay kolay.

Yazın o fizik yüklemesini almayıp şu durumda olması biraz da kendi disiplinsizliği ancak durum değişebilir. Garry için de geçen yıl neler deniyordu, bu yılki durumunun başlıca sebebi fiziksel olarak iyi durumda olması.
Olmaz bu adam gram ilerleme yok

Bu Alemin Tek Kralı

Sene sonuna oynatmak zorundayız elden çıkarabilmek için haziran ayında umarım katara dehlenecek zarar etmeden kurtulalım yeter ki

Olmaz bu adam gram ilerleme yok

Bu Alemin Tek Kralı
Olur demiyorum olabilir diyorum ki olmaz da demiyorum. Bahsettiğim fiziksel yükleme konusu önemli bir konudur.

Lens kadar berbat da oynamıyor mesela ki Lens'ten daha ucuza geldi.

Neyse Terim kalırsa, iki haneli teklif gelmediği sürece, dediğim süreç işleyecektir.

Olur demiyorum olabilir diyorum ki olmaz da demiyorum. Bahsettiğim fiziksel yükleme konusu önemli bir konudur.

Lens kadar berbat da oynamıyor mesela ki Lens'ten daha ucuza geldi.

Neyse Terim kalırsa, iki haneli teklif gelmediği sürece, dediğim süreç işleyecektir.
Problemi mental bu adamın fiziki durumu kadar niyemi dersen bir pozisyonda yaptığı hareketi ikincisinde yapamıyor maçların ilk yarısı iyi ikinci yarısı dökülüyor
Valenciada böyle alakasız top ezerdi ama bu kadar değil 2 yıldır kafa rahat sezon öncesi yaşamadı bir şansı hak ediyor

Bu Alemin Tek Kralı

Problemi mental bu adamın fiziki durumu kadar niyemi dersen bir pozisyonda yaptığı hareketi ikincisinde yapamıyor maçların ilk yarısı iyi ikinci yarısı dökülüyor
Valenciada böyle alakasız top ezerdi ama bu kadar değil 2 yıldır kafa rahat sezon öncesi yaşamadı bir şansı hak ediyor

Bu Alemin Tek Kralı
Valencia'da oynadığı yapı çok farklıydı. Ben mesela bu adam gelmeden önce öyle çok çalım atan biri değil ama oyun zekası yüksek demiştim.

2014'de dünya kupasında oynadığı top world class idi, sonrasında düşüşe geçti biraz Hasan Şaş efekti gibi oldu 2002 sonrası düşüşü gibi.

Denemek lazım, olursa olur, olmazsa piyasası var bir şekilde gönderilir.

Valencia'da oynadığı yapı çok farklıydı. Ben mesela bu adam gelmeden önce öyle çok çalım atan biri değil ama oyun zekası yüksek demiştim.

2014'de dünya kupasında oynadığı top world class idi, sonrasında düşüşe geçti biraz Hasan Şaş efekti gibi oldu 2002 sonrası düşüşü gibi.

Denemek lazım olursa olur olmazsa piyasası var bir şekilde gönderilir.
Valenciada milli takımda kırılarak oynuyordu şu sağ çizgiye ayağını basmalı diyen arkadaşlar bu adamı hiç izlememiş belli topu alışı verişi kalite akıyor
Lakin bu adama bu hali ile 4 kimse vermez yıllık anca uzak doğu pazarı falan olur

Bu Alemin Tek Kralı

Easy maçlarda istatistik kasması bana birisini çağrıştırdı

Teknik üst düzey oldu halde nedense cok fazla topu sürmüyor, gönül isterki sag kanatdan bir iki kisi gecip cizgiye inip pas versin. Heralde kilo sorunu yüzünden fulleli atak yapamiyor ilk geldi zaman en azindan bir kac kez bunu göstermisti.

Fizigi berbat durumda böyle katki veren oyuncuyu 1 sezon sonrasi satmak aptallik olur. Bu piyasada simdi elden cikarmasan bile asla zarar etmezsin 4.5 milyona aldigin adamdan. En az 5 milyona satarsin her haliyle.

Gelecek sezon cok daha farkli bir Feghouli izletebilir. Belki eski Valencia zamanlarina dönmez ama en azindan biraz fit Feghouli gercekten durdurulamaz.

aldıgı para fazla ama sonradan hakkını vermeyeceğini bilemeyiz.sneijdere ve rodriguese ilk sezon yapılanlar feghouliye yapılıyo.benim de eleştirdiğim noktalar var ki geçen yazdım bu konuya.ama yapmayın.fazla ileri gitmeyin.

seneye belki feghouliyi siz savunacak ve öveceksiniz,ben normal karşılayacagım performansını.bu işler böyle.

Galatasaray'dan Feghouli, FIFA 18 Ultimate Team'de haftanın takımına seçildi.

DXsbnJeXkAEyOe4.jpg

Ilginc Bursa karsisinda 3 gol atinca Gomis'e yer verdiler.

Karabük'e 4 gol atti, takima almamislar.

gomis feguli maicon ve belhandanin in formu oldu boylece bu da iyidir
garye upgrade yapsalar hos 1 cimbomb takimi yapilabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt