#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sarper Yıldırım 27 agustosta bize ne gibi surprizler yapacak bakalim

Pasta ve çeşitli unlu mamullerini suratımıza fırlatacaktır muhtemelen.

aykuta_surpriz_kutlama_2fd6e_400.jpg

Basın toplantısına bile Besmele ile başlıyor. Çok sempatik bir tavrı var. Kanım kaynadı Feghouli'ye... :)

Birileri hafif sakat olduğunu osmanlı maçında oynamayacağını yazmıştı. Doğru mudur? Yoksa açılış maçı sahamızda olsun diye uydurulmuş pembe bir yalan mı!

Kurban olayım bir an önce iyileş Fegho

Tutup kanatlarda Tolga-Sinan ı filan izliyoruz

Demek doğruymuş. İyi bakalım. Yüksek bir ihtimal haftasonu zaten maçı izleyemeyeceğim iyi olmuş :)

Yalnız videoda adam çok net bir şekilde "aramızdan ayrılacak olanlar var" dedi. Dün de Dursun Özbek %100 Futbol'da aynı şeyi söylemiş. Umarım Selçuk'tur.
Sahsen Selcuk'un kalacagini dusunuyorum, hem kaptan olmasi hem de orta saha rotasyonu olarak kullanabilir Tudor onu (fazla alternatif yok cunku). Buyuk ihtimalle Carole ve Sinan satilir sanki.

Sahsen Selcuk'un kalacagini dusunuyorum, hem kaptan olmasi hem de orta saha rotasyonu olarak kullanabilir Tudor onu (fazla alternatif yok cunku). Buyuk ihtimalle Carole ve Sinan satilir sanki.

Keşke öyle olsa. Ben Selçuk'un yedek kalınca sorun çıkaracağını, huzur bozacağını düşündüğüm için gitsin diyorum. Tudor onu idare edip yedek oturmaya ikna ederse çok iyi olur.

Keşke öyle olsa. Ben Selçuk'un yedek kalınca sorun çıkaracağını, huzur bozacağını düşündüğüm için gitsin diyorum. Tudor onu idare edip yedek oturmaya ikna ederse çok iyi olur.
Zamaninda Terry ve Gerrard gibi sembol olmus oyuncular yedek kulubusine dustu, Selcuk'ta sahadaki diger oyuncularin kalitesinin farkindadir diye umuyorum. Sorun cikarmayacaksa alternatif olarak kalmasinda problem olmaz, cunku takim icinde sevilen bir oyuncu oldugunu dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt