#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wesley nefretinden belhanda'ya abartılı yükleniliyor ama esas dayağı bu hak ediyor. tomarla para alıyor verdiği katkı devede kulak . objektif bakın biraz .

Galatasaray Sözlük'te bir yazar Krasiç'i hatırlattığını yazmış.

O kadar verimsiz değil belki ama genel olarak beklenti ve verime bakarsak çok da yanlış bir benzetme değil bence.

Fena oynamıyor ama beklenti yüksek şu anki seviye o yüzden beğenilmiyor...

form falan diyenler biraz fazla iyimser bence
aklı başında bir hoca bu bidona 4 mio hayatta ödetmez
belhle birlikte sene sonunda ilk şutlanması gereken isimlerdendir şüphesiz

Galatasaray Sözlük'te bir yazar Krasiç'i hatırlattığını yazmış.

O kadar verimsiz değil belki ama genel olarak beklenti ve verime bakarsak çok da yanlış bir benzetme değil bence.

o kadar yuksek beklentiler olusturacak oyuncu almadik tho
gomis ve fegh iyi yasta ve belesken swansea ile west hama gitmis ve oralarda tutunamamis herifler
verilen bonservis ve beklentilere gore bence figuliye cok shetmemek gerek

Halen iyi bir yaz kamp ile iyi olacagini düsünüyorum. kasima kadar bekleyecem. Oldu oldu olmadi sana da güle güle

Sezon başından beri sabredip savundum, ama fener maçında çileden çıkardı beni. Ya toparlan ya da güle güle...

Ben Belhanda ve Feghouli'ye biraz ayar oluyorum ama ikisi de kafayi calistirdigi zaman oyun zekasini falan belli ediyor. Feghouli'nin yaptigi o faulleri anca yeni yetme bir adam yapar mesela ama verdigi paslarla iki kez ciddi atak yapmamiza katki sagladi. Ayrica cok fazla iceriye giriyor, biraz daha Linnes'e yardimci olmali diye düsünüyorum.

Ben Belhanda ve Feghouli'ye biraz ayar oluyorum ama ikisi de kafayi calistirdigi zaman oyun zekasini falan belli ediyor. Feghouli'nin yaptigi o faulleri anca yeni yetme bir adam yapar mesela ama verdigi paslarla iki kez ciddi atak yapmamiza katki sagladi. Ayrica cok fazla iceriye giriyor, biraz daha Linnes'e yardimci olmali diye düsünüyorum.
Adamın stili bu hep içeri girer değişmez bu millet fegholui yı keita sanıyor

Bu Alemin Tek Kralı

Böyle devam ederse formayı Sinan 'a kaptırır açık net

Ya sene sonuna kadar götünü kaldırmayı öğrenir ya da gideceklerin arasına eklenir Belhanda ile birlikte

Herkes Belhandaya yukleniyor ama bence asil hayal kirikligi bu herif!

Aldığı senelik ücret ve uzun süreli sözleşmesi düşünüldüğünde elden çıkarmak mümkün görünmüyor. Bu adama özel program uygulayıp öncelikle fazla kilolarından kurtulması ve güçlenmesi sağlanmalı. Sıkı bir sezon başı kampı da yerse önümüzdeki sezonlar için umudumuz olur. Sonuçta yetenekleri olduğu ortada.

Çok yükleniliyor yaw ben beğeniyorum oyununu,Konya maçında ve Fb ilk yarısında iyiydi.

2,5'a aldık bunu belhandayı 8 e gelmişsiniz asıl kazık bu diyorsunuz matematiğinizde zayıf , futbol bilginizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt