#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha Valencia performansına ulaşmadı Terim'le beraber iyi bir kamp dönemi sonrası ligin en iyi kanat oyuncusu olacaktır

videosu düşmüş hemen izleyelim

parası olmayan izlemesin

o nasıl bir sevinçtir üstat

giphy.gif

Geldiğinden beri en iyi futbolunu oynadı, kalan 7 haftada da ayni performansı göstermesi dileğiyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben hâlâ ümitliyim.

Mesela Belhanda dan zerre bir beklentim zerre bir ümidim yok.

Unutmamak lazım bu adam yaz kampının büyük bir bölümünü sakatlık dolayıyla tam randımanlı çalışamadı. Bu yaz bomba gibi olabilir.

Bu kadar sönük kalmasına rağmen Gomis den sonra takımın gole en yakın olan oyuncusu. Bi pas atar bi araya kaçar golü çakıverir dünkü gibi. Skora katkısı çok iyi.

Bence takımın en teknik oyuncusu kendisi. Fernando dan sonra da en kalitelisi diyebilirim Gomis ile beraber.

Bir de full yaz kampı yerse seneye dehşet birşey ortaya çıkabilir.

sent via GSC

Ben hâlâ ümitliyim.

Unutmamak lazım bu adam yaz kampının büyük bir bölümünü sakatlık dolayıyla tam randımanlı çalışamadı. Bu yaz bomba gibi olabilir.

Bu kadar sönük kalmasına rağmen Gomis den sonra takımın gole en yakın olan oyuncusu. Bi pas atar bi araya kaçar golü çakıverir dünkü gibi. Skora katkısı çok iyi.

Bence takımın en teknik oyuncusu kendisi. Fernando dan sonra da en kalitelisi diyebilirim Gomis ile beraber.

sent via GSC

Lincoln gibi patlamayı 2. Senesinde yapar. İyi bir hocanın elinde ve sezon başı kampı yiyecek. Ben de umutluyum.

Belhanda maksimumu bu. 1 sene daha tutup alternatifini arayıp zarar etmeden çıkartırsak elden tamamdır. Ama alternatifi Emre Akbaba falan olmaz asla. Oyun kuran ve şut tehdidi de olan biri olmalı. Belhanda da çalım dışında inçe işler yok.

Ben hâlâ ümitliyim.

sent via GSC

Lincoln gibi patlamayı 2. Senesinde yapar. İyi bir hocanın elinde ve sezon başı kampı yiyecek. Ben de umutluyum.

Belhanda maksimumu bu. 1 sene daha tutup alternatifini arayıp zarar etmeden çıkartırsak elden tamamdır. Ama alternatifi Emre Akbaba falan olmaz asla. Oyun kuran ve şut tehdidi de olan biri olmalı. Belhanda da çalım dışında inçe işler yok.
Bence bu yaz hemen satılmalı kesinlikle.

Ben Belhanda da tek birşeyi beğeniyorum o da savunma arkasına havalandırarak alabildiği paslar. Yani bu kadar.

Emre Akbaba bence bayağı uzak bizim seviyemizden bizim seviyemizden kastım büyük takım da oynayamaz o adam, rotasyonda falan belki iş yapar o da belki. Ama rotasyon için de o kadar para bayılmanın hiç bir mantığı yok.

Illa 10 numaraya da gerek yok aslında ama oyun kurma şekillendirme yeteneği yüksek olan orta saha oyuncusuna/oyuncularına ihtiyacımız var kesinlikle. Belhanda dan hiç bir halt olmaz. Teklif falan gelirse saniyesinde hemen satılmalı.

sent via GSC

Beni en çok beklentiye sokan transferdi şu ana kadar beklentilerin altında kaldı..Dün ilk kez çok beğendim.. Takımın en yetenkli ismi olduğu aşikar ama bunu 90 dakikaya yaymakta güçlük çekiyordu...Adamın bir tane boş pası yok sağıyla soluyla geleni yapıştırıyor.. Marianoyla uyumu harika..Özellikle sıfıra inince hiç beklenmedik paslar atıyor.. Böyle devam etmesi lazım en kritik sürece girdik..

Feghouli de az yerin dibine sokulmadı. Kötü oynadı diye eleştirmek ayrı, adamın Araplığı, kelliği, vücut şekli filan hakarete maruz kaldı. Kimseyi beğenmiyor taraftar. En ufak hata yapan bir anda gömülüyor.

Kötü hali bile 21 maçta 6 gol 7 asist yapmış. Kendisinin sene başı hazırlığı geçirmediğini,tam form tuttuğu dönemde kart cezalısı olduğunu unutmayalım.

Yazın Dünya Kupası'nda da olmayacağı için çok daha farklı hazırlanacaktır hocayla beraber.

Geldiğinden beri gösterdiği en iyi performans diyebiliriz heralde. Önümüzdeki sene de takımımızda olmalı bence. Iyi bi sezon öncesi hazırlık kampı geçirirse çivi gibi olur.

tatava yapmayin seneye hepniz müridi olacaksiniz reisin. hele sezon basi idmani yesin.

Hazırlık kampı gecirdimi delik desik edecek
Kadayıf gibi ayağı var al verileri muhteşem

Alemin Tek Kralı

Aylarca burda bombos yorumlar attiniz

Takimin en kaliteli futbolcusu,ceza sahasina girdigimiz zaman gomis ve feghouli disinda topu olumlu kullanan oyuncumuz yok

Az birşey kıpırdandın salladın ortalığı böyle devam aslanım...

Helal olsun reis.

Kalitesini sahaya yansıtınca gerçekten çok iş yapar bu ligde ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt