Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuzey Afrikalı oyuncular her ne kadar disiplinsiz ve sorumsuz gözükse de oynadıkları zaman keyif veriyorlar hele ki hırslarına diyecek bir şey yok şu adamı iyi ki 40 gün beklemişiz diyoruzo nasıl bir sevinçtir üstat
![]()
Ben hâlâ ümitliyim.
Mesela Belhanda dan zerre bir beklentim zerre bir ümidim yok.
Unutmamak lazım bu adam yaz kampının büyük bir bölümünü sakatlık dolayıyla tam randımanlı çalışamadı. Bu yaz bomba gibi olabilir.
Bu kadar sönük kalmasına rağmen Gomis den sonra takımın gole en yakın olan oyuncusu. Bi pas atar bi araya kaçar golü çakıverir dünkü gibi. Skora katkısı çok iyi.
Bence takımın en teknik oyuncusu kendisi. Fernando dan sonra da en kalitelisi diyebilirim Gomis ile beraber.
Bir de full yaz kampı yerse seneye dehşet birşey ortaya çıkabilir.
sent via GSC
Bence bu yaz hemen satılmalı kesinlikle.Ben hâlâ ümitliyim.
Mesela Belhanda dan zerre bir beklentim zerre bir ümidim yok.
Unutmamak lazım bu adam yaz kampının büyük bir bölümünü sakatlık dolayıyla tam randımanlı çalışamadı. Bu yaz bomba gibi olabilir.
Bu kadar sönük kalmasına rağmen Gomis den sonra takımın gole en yakın olan oyuncusu. Bi pas atar bi araya kaçar golü çakıverir dünkü gibi. Skora katkısı çok iyi.
Bence takımın en teknik oyuncusu kendisi. Fernando dan sonra da en kalitelisi diyebilirim Gomis ile beraber.
Bir de full yaz kampı yerse seneye dehşet birşey ortaya çıkabilir.
sent via GSC
Lincoln gibi patlamayı 2. Senesinde yapar. İyi bir hocanın elinde ve sezon başı kampı yiyecek. Ben de umutluyum.
Belhanda maksimumu bu. 1 sene daha tutup alternatifini arayıp zarar etmeden çıkartırsak elden tamamdır. Ama alternatifi Emre Akbaba falan olmaz asla. Oyun kuran ve şut tehdidi de olan biri olmalı. Belhanda da çalım dışında inçe işler yok.
En kaliteli futbolcumuz
Bosuna elestiriliyor