#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal medyadan birseyler paylassana, paylas da taraftari kandirmaya devam et, 1-2 mac iyi oynayinca taraftari iyi gaza getiriyorsun.

Cezayir milli takimina 6 aydir neden cagrilmadigin da belli oldu. Tabi buldun enayileri, kaptin mis gibi sozlesmeyi, sezon bitecek hala gotunu kaldiramiyorsun. Iste bu yuzden hizli kanat oyunculari alacaksin, adamlar en azindan basip gidiyor.

Seneye Gomis'in arkasindaki 3'luyu komple degistirmek gerek.

Ben de pek beğenmiyorum bu herifi ama içerdeki maçlarda iyi oynuyor hakkını verek

Şu takıma gelipde parasının hakkını vermeyen adamların başına alırım ben bu herifi o kadar kötü ki deplasmanlarda kanser ediyor resmen izlerken. Allah sabır versin ne diyeyim yapıcak birşey yok.

Paylassana sosyal medyadan birseyler, paylas paylas, sen seversin taraftari gaza getirmeyi.

Sezon genelinde kötü değildi. Ezildiğimiz Beşiktaş maçında tek ayakta kalan isimdi mesela. 2-3 maç çok kötü oynadı dünde bunlardan biriydi evet bende dün çok sinirlendim.

Ancak 1 sezon daha en azından bi yaz kampı geçirmeli

Daha fazla şut denemesi lazım. En büyük problemimiz zaten kaleyi ablukaya alamamamız. İlk yarıda birkaç müsait pozisyon vardı vurmadı. İkinci yarıda öyle bir pozisyon bile bulamadık. Kaleyi gördün mü tatava yapmaya gerek yok vur geç.

Bazi pozisyonlarda onu bos ve orda basip gitmek varken adam gotunu kaldiramiyor ya orda cildiriyorum.

3.8m kazaniyorsun lan, sezonun en onemli macinda 90dk sahada dolandin hic mi utanmiyorsun?

Artık Feg'de de negatif görüşte olmaya başladım, Feg,Belhanda,Tolga,Eren,Selçuk bunlara senelik 14-15 m garanti para verip karşılığında ne alıyoruzki.

Hazirlik kampindan sonra Feghouliyi görelim diycem de buraya yatmak için geldiyse bir an evvel göndermek lazim

Feghouli iyi ise o maçı kazanıyoruz, kötüyse kazanma ihtimalimiz bile olmuyor dünkü gibi.

Gelinen noktada ona muhtacız, burası çok net.

gomis ve senden baska adam yok güvenecek.ne yapıyosan yap kalan 6 maçta öne cık,aldır bize macları,taraftara büyük borcun var.

Basak macinda adam gibi top oyna, biraz su gotunu kaldir, topu aldiginda basip git, adam eksiltip pozisyon yaratmayi dusun.

xxl beden külodun içinde kaldıramadığı götüyle bundan medet umuyoruz . en büyük hayal kırıklığı sensin .

DammoJaW0AY987m.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt