#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi şampiyonluğa sevinelim tadımız kaçmasın ama bu yaz sana tatil yok.

Bu adamdan umudum yok .. Sampiyonluk maçı , adam mucadele dahi etmiyor. Bundan , Maicon ve Belhanda dan kurtulmak lazım.

Yetenekli olduğuna ve isterse hala gösterebileceğine inanıyorum ama bu akşamki tavrı irite ediciydi talibi varsa gönderilmesinde fayda var. Formsuz olabilirsin başka sıkıntıların olabilir ve hatta burayı umursamıyor olabilirsin anlarım ama en azından böyle bir maçta kötü mücadele etme hakkı olmadığını idrak etmeliydi bunu dahi etmediyse burada kalmasa da olur.

Adamın kapı gibi 4 senelik kontratı var beyler nereye yolluyoruz

Her sene yeniden kur baştan yeni kadromu kurulur. Şaçma sapan yorumlar dönüyor yine. Hadi duygusalsınız anlıyorum da biraz beyni çalıştırın.

'Garryi 20e satın'

'Feghuli ve belhanda gitsin'

'Gomisi çine satın'

Ölmüş gibi top oynamasının sakatlıkla falan ilgisi yok.

Gelecek bunu ve o koca götünü izlemek istemiyorum

Feghin esi acik oldugunu gördügümde soka ugradim. Hele birde göbek atarak gelirken :D
Belhanda Rap sarki ile
bunun Ilahi ile gelecegini düsündüm :D

Sezon öncesi kampında herkes bir calisiyorsa senin iki çalışman gerek sezona fit bir şekilde bomba gibi girmen gerekli..Bu sene sakat geldi cezalı duruma düştü v.b sebeplerden kimse ses çıkarmadı ama seneye ıslığı yersin bu çok net..

bu emekli olmuş boksör gibi.bundan bir şey olmaz. futbol fegi bırakmış.

Dun yine her zamanki gibi sahaya gezmeye cikmis. Sezon sonu sutlayip yerine Garry ve Bruma gibi hizli bir sag kanat almaliyiz. Emre Mor da olabilir. Bu adam bazen hic cekilmiyor. 2014'deki Feghouli'den eser kalmamis.

Ortalama bir sezon geçirdi demek istiyorum o da yakaladığı istatistiklerden. Bu ligin yetenek olarak evet üstünde hatta bu yetenekle Valencia'da hala oynayabilir ancak o yeteneğin %30'unu bile gösteremedi bu sezon. Sakatlık olur bilmemne olur bilmiyorum ama Sinan Gümüş bu adamın yerine ilk 11 başlasaydı tüm maçlarda şampiyonluğu 1 hafta önceden garantilerdik gibime geliyor. İnanılmaz istikrarsız ve kopuk. Kendisini tabii ki düzeltebilir çok sevdiğim bir futbolcu fakat öyle bir ruh hali var ki iflah olmaz gibi.

Ölü hali bile skor kasti. Terim ile iyi bir kamp dönemi ile kisa kadar zaman taniyacagim

Bu senenin açık ara en az katkı sağlayan transferiydi. Yeteneklerini bilmesem gönderilsin diyeceğim de sezon içindeki sakatlığını ve aldığı cezayı düşünerek önümüzdeki seneye mutlaka tutulması gerekir diyorum. İnşallah iyi bir kamp dönemi ile yeni transfer gibi olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Insallah Belhandanin da Feghoulinin de talibi cikar göndeririz, Belhanda gene birseyler yapti ama Feghouli büyük hayal kirikligi oldu benim icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt