#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda Eleştiri Timi biraz da bunu eleştirsinler

1. yarı oynanan bir futbolcuyu bile eleştirmek saçmalık olur. Sahada futbol diye oyun yoktu. Bu sezon Feghoulinin kaderi belli olacak zaten.

hep dedik bu herif bir futbolcu eskisi bitik ve oynadığı futbolun parasal karşılığı yıllık 100 bin euro bile değilken korkunç büyük paralar alıyor. bu herif bir an önce kadro dışı bırakılıp öncelikle aldığı maç başlarından kurtulmalıyız sonrada bundan bonservis falan istemeden acilen deh etmenin yolunu bulmalıyız keza önümüzdeki 4 yılda güncel kurdan 90 trilyon tl bu futbolcu eskisine ödeyip bütün parayı çöpe atacağız.. acilen bunu şutlamanın yolunu bulmalıyız aksi halde en az 16 milyon euro para çöpe gidecek....

Son düzenleme:
Bu adam CL in ilk macinda costu costu coszmazsa cok buyuk ve yagsiz yagsiz acita acita girmis olduguna 100% emin olacagim. InsaAllah toparlar

Transfer yapamıyoruz oyuncu satmadan.Peki bu Feghouli çöpünü elden çıkarmak için neyi bekliyoruz acaba.Belhanda ve bundan toplam 10 kazansak kardır bizim için.İllaki bunlara talip olacak çin arap klüpleri vardır.

4-3-3 ‘te zaman zaman belhanda yerine orta sahada oynayabilir mi merak ediyorum. Ayakları sağlam , pasları fena değil, şut tehdidi de var. Lingard kadar olmasa da transfer yapılmazsa olabilitesi var gibi duruyor. Şu anki performansının epey artması lazım tabii.

Lingardı hocası orta alana enerji katıyor diye koyuyor bu adam koşmuyor ki sankim bana Alex ya bende buna tutuluyorum. Sen kimsin arkadaş senin en iyi döneminde bile özelliğin, özverin mücadelen ve hızın idi, Tekniği şutu da ekstra özellikleriydi. Hiç öyle olağanüstü yetenek değildi gelmiş o kafa da oynuyor bizde koşmadan işi bitirim yok ya öyle dünya yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt