#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 metre yanında takım arkadaşı var rakibe atıyor topu. Hem de 4 sefer yaptı bunu rezillik

İyi oynadığı falan yok dam dum paslar atıyor belhandayla beraber acil olarak sutlanmasi gerek ama tabi imkansız kontrat bitene kadar ikisiyle de işkenceye devam

O ne demek ya ne alakasi var

Tum dogru duzgun atak organizasyonlarimizda kendisinin payi var

Verkaca gitmeyi deneyen, atak cesitlendirmeye calisan tek topcu

Ayrica bayagi adam da geciyor, 2 tane sari kart aldirdi rakibe
Ben beğenmedim aga mecbur muyum? Geçen sezona göre daha çok oyunun içindeydi dedim zaten. Son hamlelerinin alayı leşti ama.

eren denen rezili gol attı övmeye başladınız tek bişeyler yapmaya çalışan adam buydu oda kötünün iyisiydi yani harika değildi tabiki..

bizim adimiza en iyisiydi. 10 no olarak o diger sacma sapan oyuncudan cok daha iyi

hazirlik maclarini izlemedim ama bu macta cok iyi oynadi demiyorum ama pozisyonlarin icinde vardi. fena degildi. diger oyunculara gore iyiydi. ha yeterlimi degil ama bu macta kimse sallayamaz bu herife

ha sezon icinde sivarsa ilk gitmesini ben isteerim. asil sorunumuz defans ve orta saha. hatta golcumuz bile sorunlu

çok saçmaladı bazen,bilhassa yunus atmadıgı topta.ama eren ve rodrgiues net 2 asistini yedi,iyiydi.çok yoruldu.

10-15 dakika iyiydi sonra yine geçen seneki sakatlığı nüksetti galiba.Yine sakat sakat oynadı geri kalan sürede.
Seneye daha iyi oynar artık napalım.

Herif icin beklentiler o kadar dusmus ki su macta ovuluyor. Sinirden guluyorum yaw. Gomis, belhanda, feguli... Biz bu heriflerle ne yapicaz yaw.

selcuk hainiyle beraber yunus renktaşımızı baltalayan hain

Sezon öncesi bir kamp görsün dedik ama bir bola yaramamış gibi fakat 8 numaraya geçince daha efektif oynadı

Zaten kendisi sağ iç

Yaklasik 20-30 dakika falan kendini yirtti bugün. Geri kalan zaman eh iste ile kötü arasinda diyebilecegimiz bir performans sergiledi.

Bugün cok basit pas hatalari yapti ayni Belhanda gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt