#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca bugün oyuna alırken yuzifadesi herşeyi anlatıyor resmen boka bakar gibiydi
Terim'in uzun yıllardır ilk defa bir oyuncuya şahsi olayları yüzünden yok ettiğini görüyorum

Bu adam yüzünden transfer yapamadık.İnşallah ocak ayında defolup gider.

İşin garibi şu feghouli yi kestiği süper kupa finalinde sahanın en iyisi feghouli en kötüsü belhandayken adam kafayı feg e taktı. Açık ara takımın en yetenekli topcusu Şenol Güneş in elinde olsa takım lideri yapmıştı bizim hoca mobbing uyguluyor dünya tersine dönüyor bravo hodjam

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben oynamasi gerektigini dusunenlerdenim ama ya sahsi bir durum varsa ? Bu da asil sebep olabilir belki

Yetersizdir, çalışmıyordur vs ama 3-4 atarken oyuna almadığın adamları gerideyken oyuna almamalısın bence.

feghouli yetersiz hem oyun hem karakter olarak belhanda cok yeterli öyle mi? ya bi gidin terimi savunacam diye aptal aptal konusmayın sizinki akılda milletinki reçel kasesi degil.herkes biliyor neyin ne oldugunu

Beyler artık anlayın Tursunun yaptığı transferlerin alayı patladı, mariano-fernando-belhanda-feghouli ve maicon, bu bitik adamlara Galatasaray büyük servet ödedi, hasbel kader ancak 1 sezon idare edip pert oldular,yenilen kazık büyük ,feghouli ise bu ihtiyarlar mangasının en bitiği..

hoca hazirlik maclarindaki isteksizligine takmis olsa gerek
bizleri de delirten bir mac vardi simdi hatirlamiyorum da sanki zorla sahaya cikarilmis gibi

akhisar super kupa macıydı galıba

Ben Fegi hiç elestirmedim ne cok iyiydi ne çok kotuydu ama gecen Sene Fegi yerden yere vuran, adamlar bu sene feg icin çildiriyor, buna anlam veremiyorum benim için oynasada olur oynamasada ama sirf feg yuzunden hocaya salça olmak coo sacma

Son düzenleme:
Altan'ın bahsettiği hazırlık maçlarında bir maç idi.

Akhisar maçında iyi olup kesilmesi epic zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt