#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu haliyle haftaya da ilk onbir zor maalesef.
Kalite akıyor adamda ama hazır değil henüz. Bu bariz şekilde beli oldu.
Haftaya 30 dk ya çıkartmak gerekir zamanını. Fener maçına kadar tam hazır olur

Ilk yari oynadigimiz Tempoda bu fizik ile zorlanirdi yani sonradan girmesi dogruydu

Umarim bu hafta iyi bir yükleme yapilir cünkü ilk 11'e Rodrigues yerine Feghouli girince büyük bir degisim yasayacagiz hucumda

Gomis 70'ten sonra tıkanıyo aslında Gomis çıkarılıp,Feghuli kanattan forvete çekilse-gezsin sağda solda işte mutlaka gol atar.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
tam bir hasan şaş 5 dakika da rakibe 2 sarı kart aldırttı!

gercek müslüman fusbalci bir baska oluyor be
senin ismini ben bosuna formama yazdirmadim

Top ayağındayken şimdi kaptıracak demiyorsun takımı rahatlatıyor o varken panik olmuyoruz çok rahat oynuyor presten çok kolay kurtuluyor.

Bu adamı inanılmaz paraya aldık ya hemde ingiltereden.

Bu adamı inanılmaz paraya aldık ya hemde ingiltereden.

4.5 milyon euro inanılmaz paraysa senin transfer piyasasından zerre haberin yok. Sınır olsa bu parayı Tarık Çamdal gibi çöplere gömecektin, Feghouli'yi beleşe aldık biz neredeyse. En azından 7-8 ederdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.5 milyon euro inanılmaz paraysa senin transfer piyasasından zerre haberin yok. Sınır olsa bu parayı Tarık Çamdal gibi çöplere gömecektin, Feghouli'yi beleşe aldık biz neredeyse. En azından 7-8 ederdi

Üstadım kasetmek istediğim buydu, çok uygun fiyata aldık demek istemiştim.:hat:

Haha öyle yazınca ters anladım pardon, her 2 anlama da çıkan bir mesajdı :D

Bu adamı 4.5m'a ve ingiltereden almak bana inanılmaz geliyor hocam :D Ama doğru 2 anlamada çıkıyor sevinçle pek düşünemedim yazdım öylesine :asd22:

bu adam gomisten sonra ilk 11 e yazılması gereken bi adam hücumumuza seviye atlatır

Mariano feguli yi izleriz inş haftaya.

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt