- 22 Kasım 2008
- 12.782
- 17.005
- 2.943
Bu işi siz biz kıvamına getiren tutumun hangi tarafa ait olduğu ortada. Benim , ben şöyle iyi bilirim böyle iyi bilirim diye bir iddiam yok. Ortaya bir öneri getiriyoruz ama burada ne zaman hocaya yönelik bir eleştiri olsa konuyu anlamadan bodoslama atlıyorsunuz. Benim mesajlarım ortada , yeri geldiğinde değil hocayı Abdürrahimi dahi savunmuşumdur. Eleştiri yaptık diye Terim düşmanı oluyoruz , bu düz mantık değil de ne ? Forumda tek işlevi Fatih Terim eleştirenlere savaş açmak olan tipler var ve bu durum bir iticilik doğuruyor.Malzeme bu diyoruz bizde. Siz hayalcilik peşinde koşup capkadan tavşan çıkartmasını bekliyorsunuz banane hoca yapsın diyerek.
Sen gerçi yazında herşeyi bizden çok daha iyi bildiğini sergiledin. Her konuda sen haklısın tamam anlaşıldı. Takıntılı olan hoca ve bizleriz. Sizler bu işi en iyi bilenlerdeniz. Hayırlı forumlar. Futbolun kitabını cıkartığınız vakit lütfen geçiniz bellki bizde bir şeyler öğrenir ufkumuz açılır.
Saygılar ve hayırlı forumlar.
Şapkadan tavşan çıkarma konusunda iyi olduğunu bildiğimiz için hocadan beklentimiz var.