#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim takım 4-4-2 oynaması imkansız
orta saha 3lüyken imdat çığlıkları atıyor. 2 kişi cenaze namazı mı kılacaklar?

4-2-3-1 dizilişi en uygunu şuan feg-belh-mari bağlantısı kurulabildiği maçlarda akıyor.zaten takımın genel bağlamda hangi mentalite ile oynadığı belli değil.

takıma bi fernandinho bir de maddison tarzı adam alırsak oynarız 4-4-2yi(alan falan da gelsin diagnenin yanına)

diğer yetersiz oyuncuların bir tık üstünde.Ama aldığı yıılığı düşünürsek tam bir fiyasko.Sahada bazen yaptığı top kayıplarını, pas hatalarını ve yanlış tercihlerini anlamakda zorluk çekiyorum.

Kesinlikle sene sonu gönderilmeli bu adam tam işini bilen tiplerden devre arası postalanacagi anladı performans verdi takımda kaldığı kesinlesmeye başlanırsa formuda düşer yazın bunu kenara

Trabzon maçında 3 puan Feghouli'ye bağlı. Feghouli'yi durdururlarsa takım aşırı sıkıntıya girer. Bu adamı çokça istediği pozisyonlarda topla buluşturursak farka da gideriz , Diagne goller de atar.

Adam futbolcu yani.... Mariano yu çıkart tüm oyuncuların oyun zekasını birleştir bir fegholi etmeye bilir

şimdi algı kasmaya gerek yok,bugün belhandanın ikinci golündeki verkaç dışında saha yürüdü gezdi ve takımın en kötü oyuncusu idi,sert ve hızlı maclarda kondisyonu gücü yetmiyor ve bugün linnes yerine mariano oynasaydı sağbek üzerinden perişan olup maçı verme ihtimalimiz çok yükselecekdi lakin linnes bu adamın yürümesine rağmen aslan gibi orada savaşdı..

Bugün kötüydü. Enerjisi hiç yokmuş gibi başladı maça ve öyle devam etti. Maç sert olduğu için miydi yoksa genel bir sıkıntısı mı vardı bilmiyorum ama kendisi gibi değildi.

Linnes maçın çoğunu 80 metrede tek başına oynadı. Hocanın Belhanda'dan hiç katkı alamazken Feghouli'yi sahte 9'a yakın oynatması ayarlarını iyice bozdu herifin. Artık durup durup kendini merkeze atıyor. Bugün Novak olsa Feghouli'nin bu sorumsuzluğu büyük sıkıntı yaratırdı, Allah'tan herifler yokluktan sol ayaklı santraforlarını sol bek oynattılar. Benfica maçında böyle fantezilere girerse sağbekte değil Linnes, Cafu olsa yine otoban oluruz. Hücumda yine 3-4 güzel iş yaptı da savunmadaki sorumsuzluğuyla o kadar ürküttü ki bugün, hücumdaki güzel işlerine dikkat bile edemedim. Feghouli'den Valencia'daki günlerini beklerken Quaresma olmaya çalışması hiç işimize gelmez. Bu beke yardım konusunda mutlaka kulağı çekilmeli.

Rakip sol bek Grimaldo ve kıçını zor kaldıran Feghouli.. olacakları düşünemiyorum.

Marianoyla iyi uyiu saglamislardi. Eksikliğini feguli de hissetti. Genel itibariyle sahada aklıyla oynayan öncü oyunculardan. Basit ve hızlı oynuyor. Ekstra işler yapmayinca da kötü oynamış gözüküyor ama bu büyük yanılgı. Topu basit kaybetmeyen doğru kosularla doğru topları alan ve dağıtan güzel futbol izlememize zemin hazırlıyan bi oyun anlayışı var. Bugün maçın gizli yıldızlarındandi. İnş sene sonu tutarız elimizde.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt