#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalite adam belli. O pozisyonda topu zayıf ayağına alıp bu şekilde son derece muazzam ve soğukkanlı bir vuruş yapabilmek her babayiğidin harcı değildir. İlk şutunda Hagi golü attı herif :D

Artık ilk 11 oynamalı. Fizik olarak 90 dakikayı çıkaramayabilir doğaldır lakin gerekirse 55-60 gibi oyundan alır yerine Garry veya Tolga'yı sokarsın zor bir şey değil. Sezon başından beri tüm maçlarda Garry değil de bu adam oynuyor olsa herhalde bunun da bir en az 5-6 golü olurdu.

önemli olan fit olması yoksa kalitesi tartışılmaz zaten attığı gol şaşırtmadı :) fenere gelmesin diye dua ettiğim tek adamdı

Kalitesini zaten biliyorduk bu maçta da bunu tekrardan ispatladı. Ancak geleli 1 ay olmasına rağmen hala fizik olarak hazır olmaması rahatsız edici. Karabük maçı ve milli maçlarda maç temposunu kazanıp Konya maçıyla birlikte sazı eline alması gerek artık.
Golü attığında aklıma birden Elano geldi ama hislerim pek kuvvetli değildir yine yanıltır inşallah :D

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay anasını ya o kadar hafta yolunu gözledik kimi zaman küfür ettik gel lan artık diye adam geldi ilk şutunda kaleye tüm bursalıları soktu resmen. Mükemmel bir goldü oyuna katkısı da çok iyi. Takıma çok yakışan bir futbolcu kesinlikle

XPERIA X

gol attığı için övmicem ama çok acayip bir top sürüş stili var top ayağına yapışıyor gibi. ayrıca çok kıvrak yani çalımları tribünleri ayağa kaldırır. arenadaki maçlarda top ayağına geldiğinde sesler artacaktır brumada olduğu gibi

Kalitesini zaten biliyorduk bu maçta da bunu tekrardan ispatladı. Ancak geleli 1 ay olmasına rağmen hala fizik olarak hazır olmaması rahatsız edici. Karabük maçı ve milli maçlarda maç temposunu kazanıp Konya maçıyla birlikte sazı eline alması gerek artık.
Golü attığında aklıma birden Elano geldi ama hislerim pek kuvvetli değildir yine yanıltır inşallah :D

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam 2,5 ay topa vurmadı, kas yırtığı yüzünden. Yaz kampı falan hep es geçmek zorunda kaldı sakatlık dolayısıyla. Şaşıracak veya hayret edilecek bir durum yok yani.

0

Tolga.:asd22:

Bu adam gelsin diye koca yaz kendimi yirtmistim, bu yuzden beni forumda tasa tutmuslardi..

Nerde o tascilar?

maçı feguli sayesinde aldık diyebilirim çok kritik bir dakikada golü adeta yaratarak fantastik bir gol attı bu golle bursanın moralini yok etti ve galibiyetin mimarı oldu

Sofiane Feghouli: Hazır değilim, kendimi diri hissetmiyorum ama yoğun bir çalışma tempom var. Gol motivasyon oldu.

---neden oynamıyor diyenlere bir cevap sanrım bu.

boyu falan kısa o kadar iri değil ama duruşu bana vin diesel'i hatırlatıyor.

Karabük maçında yine sonradan girmesi lazım oyuna,zaten içeride rahat kazanacağımız bir maç olacak gibi görünüyor fazla riske atmamak lazım. Ondan sonra milli takım arasından sonra iyice kendine gelir zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt