#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sezonun son haftalarinda iyi oynadi afrika kupasinda birseyler yapti ama biz bu oyuncuyu satamadik veya satmayi düsünmedik. Afrika kupasimdan sonra ne gibi bir hedefi olabilirdi?.kendini salmasi normal , üc bes bakmadan buda belhanda satilmaliydi

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bununla birlikte 5 oyuncuya daha simdiden alici aranmali.

Belhanda ile birlikte ocakta arap ligine dogru yol gozukuyor.

sezona başlamadan önce kendisi fatih terim'den izin istemişti, fatih terim'de trip atar gibi "ne zaman isterse o zaman gelsin" diye cevap yollamış. kendisi söylüyor bunu terim. ve ekliyor : beklediğimden daha erken geldi, bu beni sevindirdi diyordu.

yüksek ihtimalle fegh, onun tribini atıyor hala. geldim ama görün der gibi.

Dripling yapamayan kenar oyuncusu. CL seviyesinde hatta profesyonel futbolda başka var mıdır acaba.

kadroda çok ciddi revizyon gerekiyor, ama bunu fatih hoca yapmamalı

Kendisine teklif gelmediği için satamadık, listedeydi.

Zararın neresinden dönülürse kârdır diye bakılıp hareket edilmeli 4,35 çok para

Bu sene cok kotu goruntu veriyor bu adam gecen sene takimi sampiyon yapan adamlardan biri ama hoca bunu sevemedi gitti bu sene artik oda pes etti Teklif gelirse oda gider artik

Bazen takimi sabote ettigini dusunuyorum acikcasi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Zorla tutmuyoruz takımda abicim devre arası bas git. Yeter lan artık sabır taşımıyız biz olum. Allah belanızı vermesin, kazandığınız pralar haram olsun

tam en verimli olması gereken yaşta aslında tecrübeli ve fizik olarak saglam olması gereken yaş ama !

Zorla tutmuyoruz takımda abicim devre arası bas git. Yeter lan artık sabır taşımıyız biz olum. Allah belanızı vermesin, kazandığınız pralar haram olsun
Baska bir teknik direktör olsa bunu tekme tokat dövmüstü. Taraftariyla ve hocasiyla bu kadar alay eden bir adamin hala destekleyeni olmasi ne kadar garip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt