#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllık 4 milyon euro vermek düzgün muamele örneği değil bu adam sene başında tatilini yarıda kesip erkenden kampa katıldı ama terim tarafından yine 2. plana atıldı bu mçla birlikte yine Fegouliye sarılacaktır terim
her maç oynadı nerdeyse bu adam nasıl 2.plana atılmış anlamadı ben

Soso come back...
Takımın en yetenekli oyuncusu oynamiyo çok ilginç.biraz istese tek başına rajt rahat maç alabilecek biri buyuzden en çok kizilmaui hakediyo ama..malesef mecburuz

Oynamak istediğinde hala ligin en değerli 2-3 futbolcusundan biri. Bugün 10 numara oynadı ve sistemin doğruculuğa inanmış olacak ki 2.'yi direğe vurduğunda bir tane daha gol atmak için çimleri yırtıyordu 3 gün önce Madrid'de yatan adam. Sonuçta ceza sahasına koşu atıp gol bularak, duran topta tehlike yaratarak ve uzaktan şutla kaleyi zorlayarak 3 yıldır bir 10 numaradan görmediğimiz işleri tek maça sığdırdı adam. Belhanda'dan 10 kat gamsız ama 3 gömlek iyi oyuncu. Bir şekilde kazandırılabilirse Galatasaray'ın her türlü faydasına olur, Belhanda'ya bu saatten sonra altından saray da versen o yetenekle hayrı dokunmaz. Keltoş kazanılmalı.

Aç artık şampiyonluk modunu allahın adamı

Geçen sezon bu adam bizi tek başına şampiyon yapmıştır..Bütün kilitleri Feghouli açtı geçen sene..Feghouli bu sezon tutuk ancak çevresi biraz hareketlense reisin tekrar açılacağından şüphe yok.. FT bence hoca değil ama eğer zerre kadar hocalık varsa Belhanda ile Feghouli'yi aynı kefeye koymaz..Hiç umudum yok..

elden çıkarmak için uğraş verilmeli.Teklif geldiği an hemen satılmalıdır.
Bir galibiyet ve bir golde gene yorumlarda inanılmaz değişiklikler olmuş.Biz gerçekten akıllanmayız.

Keşke şampiyonluk modunu yeniden açsa ama bu sefer olmayacak gibi sanki adam tek senede 10 yıl birden yaşlandı

Maçta nasıl oynadı bilmiyorum.

Ancak Real maçından sonra bu maçı kazanmak zorundaydık açıklaması bence yeterince ayıptır.

Galatasaray oynadığı her maça kazanmak arzusu ile 100%’ünü vererek çıkar.

Bir maçta alınan iyi bir skor ile doymadığı gibi, kötü bir skorla da dağılmaz.

Maç seçmez.Hele sene de 5 Milyon’a yakın para alan oyuncular canı isteyince oynayıp, yatıyorsa bu asla kabul edilebilir bir şey değil.

Yılda 4 milyon euro alıp antebin boş kalesine gol atması beni hiç etkileyemez adam sahada koşmuyor ve bir kanat oyuncusundan beklenen dinamizmi göstermiyor ki ne bir çalım atarsın ne düzgün bir asist yaparsın iki tane vurdu direk mirek ama boş işler durarak oynuyor araya koşular yapması gerek yapmıyor ben hocanın yerinde olsam ofansif orta saha rolünde denerdim veya üçlünün sağ içi gibi daha verimli olabilir.Kanatta el freni gibi oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt