- 18 Ağustos 2009
- 11.580
- 881
- 1.738
bu adamla ilgili içime sinmeyen tek şey forma numarası. 7 yada 8i giyse de formanın arkasına yazdırsam ismini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
89 da çok güzel duruyor bence, 7 numarayı alan sapıtıyor boşver 89 kalsınbu adamla ilgili içime sinmeyen tek şey forma numarası. 7 yada 8i giyse de formanın arkasına yazdırsam ismini
89 da çok güzel duruyor bence, 7 numarayı alan sapıtıyor boşver 89 kalsın
XPERIA X
Kesinlikle. Yıllarca pırpır kanatlar sevildi ama aslında böyle adamlara ihtiyaç var.Bu adam gerçekten çok özel topçu ya,Brumadan daha iyisini bulduk 3'te biri fiyatına
Harbi cok iyiydi ya herkesi gecmeye calismasi videosu dussede seyretsekPenaltıdan gol yedikten sonra topu aldı gitti, sinirlendi herhalde herkesi geçmeye çalıştıÇok büyük topçu. Çok uygun fiyata aldık
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle. Yıllarca pırpır kanatlar sevildi ama aslında böyle adamlara ihtiyaç var.
En güzeli de Melih Peker söylemişti adı geçmiyordu söylentiydi en fazla bu tarz adamları istiyorum takımda demiştim sonra işler ciddiye bindi ve aldık. Takımı da oynatır böyle adamlar hücum oyuncuları ile biraz daha uyumlu olursa güzel işler yapacak inşallah.

Oyun görüşü olan kanat oyuncusu ve oyun görüşü olmayan pırpır kanat oyuncusu ikiside şuan var,Feghouli-Rodrigues ikilisi bu açıdan çok makul duruyor ne kadar Rodri bizim seviyede olmasada,Feghouliyi Belhanda yerine koysanda rahatça oynar mesela adamda herşey var,sağ tarafta çok özel kanat oyuncularımız var Mariano-Feghouli Avrupa çapında bana göre
Avatarlarimizi Feghouli yapmaya varmisin kamk?Rodrigues'e ancak öne geçtiğimiz maçlarda kontradan etkili olabilmek için rotasyon oyuncusu rolünde katlanabilirim.Gerçi kontraları da son tercihleri yapamadığı için batırıyor ama süratli adam,boş alanı buldu mu basıp gidiyor başka da bir önemli meziyeti yok zaten.Feghouli gibi bir adam lazım sol tarafa.Oyunumuzu 1-2 gömlek daha yukarıya çeker rahat.