#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçek bir dünya yıldızı her zaman ihtiyaç olduğunda orada olur kelle alır dandik maçlardaysa gezer...

iyiydi ama iki pozisyonu harcadı.

falcao'ya çıkardığı pozisyonda kaleye vurması gerekirdi. falcao zaten kucağa düşmüştü, topa vurma şansı düşüktü.

vuracagı yerde vurmaz, vurmayacagı yerde vurur, duracagı yerde durmaz, olmayacak yerde olur ne çeşit bi herifsin lan sen?! sağ taraf tamamen yoktu bu maç

1g 1a oynadi da bir suru pozisyon harcamasi iyi olmadi

gerci onyekuruyu fb macinda elestirmeyip bunu bu mac icin elestirmek dogru olmaz

Gol ve asist yapti ama çok daha fazlasını yapardı maçı koparırdık...

Maç konusuna da yazdım onyekuru kaçırınca aslanım benim Fegh kaçırınca linç.. Sivas gibi bir takıma karşı 1 gol 1 asist 2 de net pozisyona girmesi bile ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor.. Böyle bir maçtan sonra eleştirilmesi saçma geliyor

son haftalarda çok kaçırıyoruz. skorun gelmediği bir maçta bu unutulan pozisyonlar eleştiriye dönüşecekti. feghouli'nin talihsizliği onun pozisyonlarının bu haftaya denk gelmesi oldu.

özellikle kasımpaşa maçından beri takım çok fazla pozisyon harcıyor.

Geçen sezonki Feghouli olsaydı bugün hattrick yapmıştı.

Özgüveni düştü en büyük neden bu.. Eski feghouli o çaprazdan getirdiği topu üst ağlara asardı gitti 3 kişinin arasındaki falcaoyu düşündü.. Neyse böyle oynasın hiç önemli değil yine kurtarır takımı en zor zamanda ben bugün o ışığı tekrar gördüm feghoulide

Geçen sezonki şampiyonluğu getiren feghouli hırsı göremiyorum şuan.çok gevşek davrandığı için konsantrasyonu yüksek olmadığı için kaçırıyor bu pozisyonları

Ah be feg o golü atsan fişi çekmiştik 2 asistin güme gitti oda ayrı ama fişi sen çekecektin..

60tan sonra pili bitiyor ama terim cikarmiyor oyundan. her macta öyle...

İçin rahat mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

marianoyu çok boş bıraktı yardım etmedi nerdeyse

ayrıca brezilya vari paslaşmayla girdiğimiz pozisyonda kaleye sokmalıydı topu o kalite var feghoulide

İyi oynadı ama 70’fen sonra yürümeye başlaması düşündürücü.

kalecinin altından yerden topu yuvarlamak diye bir şey olduğundan haberi yok sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt